Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Pomysły, sugestie, zmiany, wspołpraca

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Cysztof
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Cysztof » 27 sty 2007, 19:17

mam prisbe-czy mogloby byc na forum cos takieo zrobione ze wszystkie nieprzeczytane tematy po wylaczeniu forum i ponownym wlaczeniu robia sie przeczytane ??

Awatar użytkownika
cobra
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: cobra » 28 sty 2007, 10:32

Cysztof pisze:mam prisbe-czy mogloby byc na forum cos takieo zrobione ze wszystkie nieprzeczytane tematy po wylaczeniu forum i ponownym wlaczeniu robia sie przeczytane ??
początkowo też mnie to wkurzało, ale na dole, z lewej strony masz OZNACZ WSZYSTKIE FORA JAKO PRZECZYTANE :-P
idzie się przyzwyczaić :mrgreen:

Awatar użytkownika
cobra
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: cobra » 12 lut 2007, 11:26

Jako że jest już nas troszku ponad tysiąc i z każdym dniem przybywa kilkudziesięciu członków, proponowałbym otworzyć nowy poddział : SPOTY & ZLOTY
Ludzie coraz częściej się zbierają chcąc jakiegoś spocika, niech więc organizują :-)
co o tym myslisz Doc ?

Awatar użytkownika
M@rcus
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: M@rcus » 12 lut 2007, 14:00

A ja mam pytanko czy była by możliwość utworzenia np. działu poszczególnych grup? chciał bym zebrać trochę ludzi z woj. Lubelskiego i utworzyć taką Grupę Lubelską, w dziale tym utworzone były by tematy związane z Zlotami danej grupy, powitania, informacje o warsztatach, opisy i fotki autek z danej grupy, i inne. Jest to realne? Myślałem nad założeniem takiego forum ale to jest fajne i wydaje mi się że fajnie by było uczestniczyć właśnie na nim i je rozreklamowywać, AKP zrzesza ludzi całej marki a tu jest rozdzielenie jakieś :-D Proszę Admina o przemyślenie sprawy :mrgreen:

Awatar użytkownika
topor
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Toporski
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ACE+lpg
Kontakt:

Post autor: topor » 12 lut 2007, 14:14

podpisuje sie pod tym imieniemi i nazwikiem tylko ze woj. lubuskiego:) bdb pomysl. :-D

Ja myslalem nad czyms takim, ze kazdy user na swoim profilu moglby zapraszac znajomych (realnych i wirtualnych) itd... cos podobnego mialem okazje kiedys zobaczyc na fotka.pl -oczywiscie to tylko momysl do rozwazenia przez Admina i przez reszte klubowiczow
heh mam nadzieje ze ktos mnie zrozumial..;p

Awatar użytkownika
M@rcus
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: M@rcus » 05 kwie 2007, 23:24

Temat umarł, ale myślę żę nawiązanie do Grupy o której wspomniałęm jest coraz bardziej realne, ponieważ przybywa nas z każdym dniem. Proponował bym zrobić sonde i ustalić min. ilość głosów za z danej Grupy jeśli dane woj. będzie ZA Utworzyć dany dział do Fazy testów. Panowie Administratorowie proszę o wspólną dyskusję na temat naszej Grupy ;-)

Awatar użytkownika
jmm
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: jmm » 05 kwie 2007, 23:46

IMO Troche bez sensu, bo się wyalienujecie od reszty klubowiczów, kto nie będzia miał nic wspólnego z Lublinem nie bedzie zaglądał na Powitania i galerie fotek aut z Lublina na przykład.

Nie jestem w stanie tego w żaden sposób zakumać. Audi Klub Polska za duzy, Audi 80 Klub Polksa tez, teraz chcecie Lubelski klub audi 80, a potem co Klub uzytkownikow Audi 80 z dzielnicy Dziesiątej?????

No dajcie luz chłopaki ;-)

Awatar użytkownika
M@rcus
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: M@rcus » 06 kwie 2007, 00:10

ALe w żaden sposób nie chcemy się wyeliminować się od reszty Grupy, poprostu były by tam tematy związane z naszym regionem, czyli info na temat warsztatow, pogaduchy oczywiscie bez licznika postów, i inne omawiane rzeczy na temat spotów. Poprostu kącik gdzie moglibyśmy wyzbierać ludzi z naszego regionu, bo tak to ciężko jest wyzbierać wszystkich którzy są zarejestrowani na forum np. z Lublina, za dużo nas się robi ;-)

Cysztof
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Cysztof » 06 kwie 2007, 22:10

a ja mam pytanie-czy da sie cos zrobic z tym ze jak chodze do strego tematu gdzie ostatnim postem byl moj zalozmyy z przed 3 miesiecy,pisze cos nowego to zeby ten nowy post nie dodawal sie do starego tylko byl oddzielnym postem a nie zedytowana wersja tamtego...Chodzi o to ze dopisujac cos nowego w temacie nowy post podklejanyy jest do starego i nie jest aktualizowany temat jako nowy post i czas utworzenia pozostaje ten sam stary.... nie wyciaga to do gory tematow... Mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi...

Awatar użytkownika
M@rcus
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: M@rcus » 06 kwie 2007, 22:20

Rozumiemy, a raczej nie da się tego obejść :roll:

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 06 kwie 2007, 22:32

wiem o czym mówisz....raczej nie jest to do obejścia no chyba, że Doc coś wykombinuje ;-)

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Doc » 06 kwie 2007, 22:39

Cysztof pisze:a ja mam pytanie-czy da sie cos zrobic z tym ze jak chodze do strego tematu gdzie ostatnim postem byl moj zalozmyy z przed 3 miesiecy,pisze cos nowego to zeby ten nowy post nie dodawal sie do starego tylko byl oddzielnym postem a nie zedytowana wersja tamtego
Da się to zrobić, ale to nie jest zgodne z zasadami netykiety na kazdym forum.
Nie należy dublować postów. Jeśli temat zestarzał się i jest gdzieś daleko schowany nie powinno się nawet wówczas dodawac, podbijac kolejnym wlasnym postem.

W skrócie.
Na każdym forum nie powinno się pisać postu pod swoim potem. U nas zabezpiecza przed tym automat.

Cysztof
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Cysztof » 07 kwie 2007, 00:55

moze i taka jest netykieta ale wezmy takie przypadki pod uwage :
-zepsula mi sie bryka i nikt nie zna rozwiazania-moj post jest ostatni ze zmianami i objawami jakie przeprowadzilem... po miesiacu rozwiazuje problem i chc napisac rozwiazanie a tu lipa-nikt sie nie ustosunkujedo teo bo nawet nie bedzie wiedzial ze cos dodalem....
-pisze w watku fun zalozmy...wkleilem linka,wszyscy obejrzeli,za miesiac znowu wklejam i co ? temat nie idzie do gory pozbawiajac tym samym mozliwosci przejrzenia go przez innych uzytkownikow forum...

z tego co pametam na AKP jest chyba inaczej?

Awatar użytkownika
jmm
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: jmm » 07 kwie 2007, 14:47

Cysztof pisze:moze i taka jest netykieta ale wezmy takie przypadki pod uwage :
-zepsula mi sie bryka i nikt nie zna rozwiazania-moj post jest ostatni ze zmianami i objawami jakie przeprowadzilem... po miesiacu rozwiazuje problem i chc napisac rozwiazanie a tu lipa-nikt sie nie ustosunkujedo teo bo nawet nie bedzie wiedzial ze cos dodalem....
-pisze w watku fun zalozmy...wkleilem linka,wszyscy obejrzeli,za miesiac znowu wklejam i co ? temat nie idzie do gory pozbawiajac tym samym mozliwosci przejrzenia go przez innych uzytkownikow forum...

z tego co pametam na AKP jest chyba inaczej?
No na AKP można odświeżac tematy. Myśle, że i unas by się to przydało, walić netykietę :lol:

Awatar użytkownika
Marcin19l
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Marcin19l » 20 cze 2007, 22:27

niechce zakładać nowego tematu no ale niektórzy chyba muszą sobie kupić słownik ortograficzny... nie mam nic do tych błedów niektórych uzytkowników bo kazdy sie doczyta no ale to troche lipa np "żeczy" moze jakas poprawa bedzie jesli to ktos przeczyta

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”