Pomysły, sugestie, zmiany, wspołpraca
początkowo też mnie to wkurzało, ale na dole, z lewej strony masz OZNACZ WSZYSTKIE FORA JAKO PRZECZYTANECysztof pisze:mam prisbe-czy mogloby byc na forum cos takieo zrobione ze wszystkie nieprzeczytane tematy po wylaczeniu forum i ponownym wlaczeniu robia sie przeczytane ??
idzie się przyzwyczaić :mrgreen:
- M@rcus
- Forum Audi 80

- Kontakt:
A ja mam pytanko czy była by możliwość utworzenia np. działu poszczególnych grup? chciał bym zebrać trochę ludzi z woj. Lubelskiego i utworzyć taką Grupę Lubelską, w dziale tym utworzone były by tematy związane z Zlotami danej grupy, powitania, informacje o warsztatach, opisy i fotki autek z danej grupy, i inne. Jest to realne? Myślałem nad założeniem takiego forum ale to jest fajne i wydaje mi się że fajnie by było uczestniczyć właśnie na nim i je rozreklamowywać, AKP zrzesza ludzi całej marki a tu jest rozdzielenie jakieś
Proszę Admina o przemyślenie sprawy :mrgreen:
- topor
- Forum Audi 80

- Imię: Toporski
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ACE+lpg
- Kontakt:
podpisuje sie pod tym imieniemi i nazwikiem tylko ze woj. lubuskiego:) bdb pomysl.
Ja myslalem nad czyms takim, ze kazdy user na swoim profilu moglby zapraszac znajomych (realnych i wirtualnych) itd... cos podobnego mialem okazje kiedys zobaczyc na fotka.pl -oczywiscie to tylko momysl do rozwazenia przez Admina i przez reszte klubowiczow
heh mam nadzieje ze ktos mnie zrozumial..;p
Ja myslalem nad czyms takim, ze kazdy user na swoim profilu moglby zapraszac znajomych (realnych i wirtualnych) itd... cos podobnego mialem okazje kiedys zobaczyc na fotka.pl -oczywiscie to tylko momysl do rozwazenia przez Admina i przez reszte klubowiczow
heh mam nadzieje ze ktos mnie zrozumial..;p
- M@rcus
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Temat umarł, ale myślę żę nawiązanie do Grupy o której wspomniałęm jest coraz bardziej realne, ponieważ przybywa nas z każdym dniem. Proponował bym zrobić sonde i ustalić min. ilość głosów za z danej Grupy jeśli dane woj. będzie ZA Utworzyć dany dział do Fazy testów. Panowie Administratorowie proszę o wspólną dyskusję na temat naszej Grupy 
IMO Troche bez sensu, bo się wyalienujecie od reszty klubowiczów, kto nie będzia miał nic wspólnego z Lublinem nie bedzie zaglądał na Powitania i galerie fotek aut z Lublina na przykład.
Nie jestem w stanie tego w żaden sposób zakumać. Audi Klub Polska za duzy, Audi 80 Klub Polksa tez, teraz chcecie Lubelski klub audi 80, a potem co Klub uzytkownikow Audi 80 z dzielnicy Dziesiątej?????
No dajcie luz chłopaki
Nie jestem w stanie tego w żaden sposób zakumać. Audi Klub Polska za duzy, Audi 80 Klub Polksa tez, teraz chcecie Lubelski klub audi 80, a potem co Klub uzytkownikow Audi 80 z dzielnicy Dziesiątej?????
No dajcie luz chłopaki
- M@rcus
- Forum Audi 80

- Kontakt:
ALe w żaden sposób nie chcemy się wyeliminować się od reszty Grupy, poprostu były by tam tematy związane z naszym regionem, czyli info na temat warsztatow, pogaduchy oczywiscie bez licznika postów, i inne omawiane rzeczy na temat spotów. Poprostu kącik gdzie moglibyśmy wyzbierać ludzi z naszego regionu, bo tak to ciężko jest wyzbierać wszystkich którzy są zarejestrowani na forum np. z Lublina, za dużo nas się robi 
a ja mam pytanie-czy da sie cos zrobic z tym ze jak chodze do strego tematu gdzie ostatnim postem byl moj zalozmyy z przed 3 miesiecy,pisze cos nowego to zeby ten nowy post nie dodawal sie do starego tylko byl oddzielnym postem a nie zedytowana wersja tamtego...Chodzi o to ze dopisujac cos nowego w temacie nowy post podklejanyy jest do starego i nie jest aktualizowany temat jako nowy post i czas utworzenia pozostaje ten sam stary.... nie wyciaga to do gory tematow... Mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi...
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Da się to zrobić, ale to nie jest zgodne z zasadami netykiety na kazdym forum.Cysztof pisze:a ja mam pytanie-czy da sie cos zrobic z tym ze jak chodze do strego tematu gdzie ostatnim postem byl moj zalozmyy z przed 3 miesiecy,pisze cos nowego to zeby ten nowy post nie dodawal sie do starego tylko byl oddzielnym postem a nie zedytowana wersja tamtego
Nie należy dublować postów. Jeśli temat zestarzał się i jest gdzieś daleko schowany nie powinno się nawet wówczas dodawac, podbijac kolejnym wlasnym postem.
W skrócie.
Na każdym forum nie powinno się pisać postu pod swoim potem. U nas zabezpiecza przed tym automat.
moze i taka jest netykieta ale wezmy takie przypadki pod uwage :
-zepsula mi sie bryka i nikt nie zna rozwiazania-moj post jest ostatni ze zmianami i objawami jakie przeprowadzilem... po miesiacu rozwiazuje problem i chc napisac rozwiazanie a tu lipa-nikt sie nie ustosunkujedo teo bo nawet nie bedzie wiedzial ze cos dodalem....
-pisze w watku fun zalozmy...wkleilem linka,wszyscy obejrzeli,za miesiac znowu wklejam i co ? temat nie idzie do gory pozbawiajac tym samym mozliwosci przejrzenia go przez innych uzytkownikow forum...
z tego co pametam na AKP jest chyba inaczej?
-zepsula mi sie bryka i nikt nie zna rozwiazania-moj post jest ostatni ze zmianami i objawami jakie przeprowadzilem... po miesiacu rozwiazuje problem i chc napisac rozwiazanie a tu lipa-nikt sie nie ustosunkujedo teo bo nawet nie bedzie wiedzial ze cos dodalem....
-pisze w watku fun zalozmy...wkleilem linka,wszyscy obejrzeli,za miesiac znowu wklejam i co ? temat nie idzie do gory pozbawiajac tym samym mozliwosci przejrzenia go przez innych uzytkownikow forum...
No na AKP można odświeżac tematy. Myśle, że i unas by się to przydało, walić netykietę :lol:Cysztof pisze:moze i taka jest netykieta ale wezmy takie przypadki pod uwage :