cupejka By Dred... nowy środek str 19
nie na szczęście było to z soboty na niedziele
więc spoko wsiadłem i jehcłem spokojnie , musiało się odpowietrzyć więc raczej wolne obroty wchodziły w gre .
wieczorkiem się przejechałem i szczerze to fajniutko się śmigało. Nie wiem ale nie byłem w stanie zaobserwować dokładnego przebiegu doładowania ( ciemno , padający deszcz i dość wąskie uliczki nie pozwalały na dobicie do końca 3 biegu czyli 180 km/h ) , ale praktycznie się pokrywa , lecz miałem wrażenie , że lepiej się zbierał.
Zobaczymy co przyniosą kolejne przejażdżki .
już niedługo kolejne mody tym razem bezpieczeństwo poprawimy
więc spoko wsiadłem i jehcłem spokojnie , musiało się odpowietrzyć więc raczej wolne obroty wchodziły w gre .
wieczorkiem się przejechałem i szczerze to fajniutko się śmigało. Nie wiem ale nie byłem w stanie zaobserwować dokładnego przebiegu doładowania ( ciemno , padający deszcz i dość wąskie uliczki nie pozwalały na dobicie do końca 3 biegu czyli 180 km/h ) , ale praktycznie się pokrywa , lecz miałem wrażenie , że lepiej się zbierał.
Zobaczymy co przyniosą kolejne przejażdżki .
już niedługo kolejne mody tym razem bezpieczeństwo poprawimy
no i cóż wydało sie teraz czekam na dostawe , co prawda z założeniem też troszkę poczekam , pozbieram graty i poczekam aż te małe popierdółki się skończą
a tutaj fotka pogladowa jak 3B wygląda bez kkk
[ Dodano: 2008-01-21, 22:34 ]
a tutaj fotka pogladowa jak 3B wygląda bez kkk
[ Dodano: 2008-01-21, 22:34 ]
i znów auto bedzie szybsze bo ten fant jest czerwonySłonik pisze:Juz sie wydało dobry wybór Dred
- karolpinkii
- Forum Audi 80
to prócz funduszy na zakup najpierw wypracuj sobie dobre zniżki , napewno przydadzą Ci się, bo jak usłyszysz ceny kilku rzeczy to możesz osiwieć
i jakiegoś naprawdę dobrego mechera , chyba , że sam wszystko robisz.
osiągi to nei wszystko, za osiągi się płaci
[ Dodano: 2008-01-25, 21:04 ]
Staszek no ja na razie wtryski mam serie a mapa mam 250 KPA więc więcej jak te 1.5 bara nie wydoli , tak by to ładnie śmigało
i jakiegoś naprawdę dobrego mechera , chyba , że sam wszystko robisz.
osiągi to nei wszystko, za osiągi się płaci
[ Dodano: 2008-01-25, 21:04 ]
Staszek no ja na razie wtryski mam serie a mapa mam 250 KPA więc więcej jak te 1.5 bara nie wydoli , tak by to ładnie śmigało
-
- Forum Audi 80
s2
a jakie masz wtryski i mapsensor ?