No rzeczywiście , tylko gdzie to pisze?Canibal pisze: nie żadne przeoczenie jestem z Redy koło gdyni a napisałem tak bo przynajmniej każdy kojarzy skąd. Poza tym chyba wiadomo gdzie jest trójmiasto czyż nie >?
pierwszy ogólnopolski zlot PKA??
-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
miejsce podobno Modlin, było by superCanibal pisze:niezupełnie bo nie wiadomo czy bedzie kiedy gdzie i jakspaykee pisze:no i cacy <ok> 8-) sprawa rozwiazana
a czy będzie jak i kiedy, to nie wiem, oferowałem swoją pomoć ale nie wiem czy co kolwiek jestem w stanie zrobić mieszkając nad morzem mając do miejsca Zlotu kilkaset kilometrów.
2 pytaniaWłodek899 pisze:No rzeczywiście , tylko gdzie to pisze?Canibal pisze: nie żadne przeoczenie jestem z Redy koło gdyni a napisałem tak bo przynajmniej każdy kojarzy skąd. Poza tym chyba wiadomo gdzie jest trójmiasto czyż nie >?
Wiesz gdzie jest Reda ?
I czy wiesz gdzie jest Trójmiasto ?
Sądzę ze każdy szybciej skojarzy trójmiasto jak Redę.
[ Dodano: 2008-01-29, 20:02 ]
no ale widzę że albo ktoś się już poskarżył lub komuś nie pasowało i usunął mi z profilu skąd jestem 10 dni nikomu nic nie przeszkadzało i znalazł sie jeden uparty któremu coś się nie spodobało u kogoś innego jak masz zamiar dalej ciągnąc off topa to se daruj nie będę z tobą o tym dyskutował jak masz jakieś ale
[ Dodano: 2008-01-29, 20:10 ]
kolego to jest pod warszawą ja jestem z redy jeśli coś z tego wypali i się zdecyduję jechac i byś też jechał można zawsze sie zgadac i jechac razem w kilka aut =]
-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
o czymś takim myslałem, jest kilka osób w słupsku z PKa i kilka z Lęborka no i 3miasto, to jakby jechali to możnaby jechać razem - w Słupsku zaczynając zabrać kolegów z PKA z Lęborka i przyłączyć się do wyjazdu z 3miastaCanibal pisze:[ Dodano: 2008-01-29, 20:10 ]
kolego to jest pod warszawą ja jestem z redy jeśli coś z tego wypali i się zdecyduję jechac i byś też jechał można zawsze sie zgadac i jechac razem w kilka aut =]
ale o tym później się pomyśli, teraz sprawa priorytetową jest samo ustawienie zlotu. <ok>
- homer
- Forum Audi 80

- Kontakt:
dobra panowie bo juz mam koncowke stycznia ja sie oferowalem z borkami nikt nie chcial wiec ok ale teraz moze ktos kto sie mocno napal niech powie co kiedy poco z kim i czemu tak drogo :-> a tak na powaznie to sie orientowac po sorodkach ile by brali za impreze masowoa i tyle wstawiasz link z kontem kazdy wplaca i dostaje zaproszenie do druku z numerem i po klopocie ja chociaz dla 10 aut mial bym jechac nad moze ale uczestniczyc w pierwszym zlcoie PKA80 nie ma problemo <ok> pozdro
jak na forum na którym jest zarejestrowanym prawie 6tys osób to niewielu jest chetnych do I ogólnopolskiego zlotu PKA. z tego co widze to nawet administracja forum sie tym zbytnio nie interesuje
a mogli by podkleić gdzieś jakis odnośnik na głównej stronie forum moze było by wtedy wieksze zainteresowanie tym tematem :?:
Temat ten jest wałkowany juz prawie 2 miesiące i jak do tej pory nie ruszyliśmy z miejsca ustaliliśmy mniej wiecej miejsce zlotu którym jest modlin. a co dalej? na tym sie skonczy?
Temat ten jest wałkowany juz prawie 2 miesiące i jak do tej pory nie ruszyliśmy z miejsca ustaliliśmy mniej wiecej miejsce zlotu którym jest modlin. a co dalej? na tym sie skonczy?
-
driver3813
- Forum Audi 80

Jestem jak najbardziej za zlotem. Dobrze by bylo jak by byl w lipcu bo tylko wtedy mi pasuje, poniewaz jestem w UK i przyjezdzam dopiero w lipcu do PL. A chcialbym wkoncu trafic na jakis zlot. Pozdrawiam wszystkich klubowiczow.
Kolego na zdjęcia autek jest odpowiedni dział, a zdjęcie w podpisie (jeśli już chcesz coś wklejać) może mieć max 70x350 pikseli.
Kolego na zdjęcia autek jest odpowiedni dział, a zdjęcie w podpisie (jeśli już chcesz coś wklejać) może mieć max 70x350 pikseli.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2008, 12:10 przez driver3813, łącznie zmieniany 1 raz.
panowie i panie jeżeli chodzi o tak wielki zlot jaki tu jest planowany to żeby sie powiódł to muszą być ze 3 osoby które zajmą się jego organizacją inaczej będzie lipa dlatego proponuje znaleźć 3 osoby najlepiej mieszkające blisko siebie które zgodzą się wszystkim odpowiednio zająć wtedy i tylko wtedy ta impreza będzie miała szanse się powieść .
to moje zdanie.
[ Dodano: 2008-02-05, 12:19 ]
ps. wiadomo że do tak dużego zlotu jest potrzebne odpowiednie miejsce i odpowiednie warunki - zależne od tego co miało by się odbywać na takim zlocie - jeżeli miało by być to spotkanie bardziej towarzyskie to proponuje np. jakieś jeziorko np. zalew zegrzyński jeżeli planujemy sie pościgać to dobrze by było spotkać się na jakiejś płycie lotniska - a w ogóle najlepsze by było miejsce gdzie by było i to i to ale gdzie takie miejsce znaleźć.
pozdrawiam.
to moje zdanie.
[ Dodano: 2008-02-05, 12:19 ]
ps. wiadomo że do tak dużego zlotu jest potrzebne odpowiednie miejsce i odpowiednie warunki - zależne od tego co miało by się odbywać na takim zlocie - jeżeli miało by być to spotkanie bardziej towarzyskie to proponuje np. jakieś jeziorko np. zalew zegrzyński jeżeli planujemy sie pościgać to dobrze by było spotkać się na jakiejś płycie lotniska - a w ogóle najlepsze by było miejsce gdzie by było i to i to ale gdzie takie miejsce znaleźć.
pozdrawiam.