[b4] Lampy tylne - A6 C4 > b4 sedan
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
mam blendę od 90ki w avancie, ale to mi się bardziej podobuje
Ostatnio zmieniony 30 sty 2008, 19:48 przez minon1, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedyś zauważyłem że b4 nietrudno upodobnić z tyłu do A8. Jechałem trasą i już z daleka widziałem, że doganiam jakieś audi. Na początku myślałem że to A8, tylko coś mi nie pasowało bo za wąska. Nawet gdy byłem już całkiem blisko wahałem się, czy to A8 czy B4. Autko było dosyć nisko posadzone, blenda na tylnej szybie, alu z rantem i klapa bez znaczków. Naprawdę efekt super. Jak widać, nie trzeba zmieniać lamp ani klapy, by upodobnić autko do większego brata
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
moim zdaniem nie, nawet do b4 nie podejdzie... popatrz na zdjęcia z tyłu obu trzech samochodów, nawet nie trzeba montować
B4 (link)
B3 (link)
A8 (link)
i jeszcze raz B4 (link)
jeśli jest jakiś błąd prosze poprawić
...zdjęcia zapożyczone z postu Koru
pozdrawiam
B4 (link)
B3 (link)
A8 (link)
i jeszcze raz B4 (link)
jeśli jest jakiś błąd prosze poprawić
...zdjęcia zapożyczone z postu Koru
pozdrawiam
Z tymi lampami A6 wygląda... inaczej, ale czy lepiej? raczej wątpie No ale cóż tunning polega na tym aby się wyróżnić a najgorsze w tym jest to że jak ktoś coś wymyśli w miare oryginalnego to niedługo znajduje mniej lub bardziej uzdolnionych naśladowców i przestaje to być 'oryginalne' i znowu trzeba szukać czegos nowego i tak w kółko..
Wg. mnie lampy z A8 lepiej sie prezentują a najlepiej to oczywiście oru us/japany
Wg. mnie lampy z A8 lepiej sie prezentują a najlepiej to oczywiście oru us/japany