[b3 86-91] Czarny dól B3
- Daniello85
- Audi 80 Klub
Cześć, też mam taką audiczke z czarnym spodem, ale czy to były przy jakiś wersjach lepszych to nie wiem bo moja to kompletny "biedak" nie ma nawet wspomagania.
Mam tylko silnik 1,8 88km.
Też się nad tym zastanawiałem, sprowadziłem już taką z niemiec sprawdzałem z servisie miernikiem i jest bezwypadkowa.
Pozdrawiam.
Mam tylko silnik 1,8 88km.
Też się nad tym zastanawiałem, sprowadziłem już taką z niemiec sprawdzałem z servisie miernikiem i jest bezwypadkowa.
Pozdrawiam.
-
- Forum Audi 80
Witam, moja tez jest czarna od listew w dół i potwierdzam to nie lakier tylko grubsza folia matowa, odnosnie wysposażenia w tej opcji to: blenda na tylnej klapie, centralny, przeciwmgielne, lampka wewnątrz na masce, ogrzewana tylna szyba, nawiew na nogi pasażerów z tyłu, ozdobny pasek (chyba srebrny) wokół auta
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
piwkot Również moja pierwsza audiczka czerwoan B3 miała takie ori paski i były dokładnie takie jak piszesz, nie malowane ale raczej kładzione na goraca, co do wyposażenia to miałem halogeny, worek na narty, dzielona kanape, nawiew na nogi tył, szyber, wspome, central, podgrzewane spryski i zamki, procon -ten, lampka w komorze silnka, czarna blenda i te czarne dwa paseczki dokoła auta na wysokości załamania ( mniej wiecej wysokosc jak idzie klamka ), które zdarłem bo myślałem ze to nakleił jakiś wieśniak A co do tej listwy na dole to ona wcale nie jest czarna, tyklko bardzo ciemno zielona, wiem bo kiedyś wyskoczył mi tam pyrpec to przy matowaniau wyraźnie było widać spływający zielony kolor. <ok> Czyli wychodzi na to ze miałem audi 80 Allwetter ha i dopero 3 lata po sprzedaży sie o tym dowiedziałem :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
nie sądze zeby te wersje były na rynek skandynawski ze względu na chemie na drodze.... o ile sie nie myle w szwecji jest zakaz sypania dróg solą .... ale worek na narty , podgdrzewane spryskiwacze itp. swiadczą ze jest to niewątpliwie wersja zimowadescandida pisze:moje podejrzenia odnośnie czarnej folii kierują sie w stronę państw skandynawskich, być może jest to dodatkowe zabezpieczenie przed warunkami na drodze, wszak tam dużo śniegu i mrozu a co za tym idzie - różnej chemii na drogach, może serie modeli na ten rynek wten sposób przygotowywano,
Cześć.
Nie sądzę żeby to była jakaś specjalna opcja z tym czarnym spodem ponieważ ja takową posiadam a nie mam blendy na tylnej klapie, centralnego, halogenów, lampki wewnątrz na masce. Dodam że mam ją w kolorze białym czarny spód ma no i czerwony pasek na wysokości klamek.
I autko na pewno jest bezwypadkowe.
Pozdrawiam !
Nie sądzę żeby to była jakaś specjalna opcja z tym czarnym spodem ponieważ ja takową posiadam a nie mam blendy na tylnej klapie, centralnego, halogenów, lampki wewnątrz na masce. Dodam że mam ją w kolorze białym czarny spód ma no i czerwony pasek na wysokości klamek.
I autko na pewno jest bezwypadkowe.
Pozdrawiam !
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Drogi kolego to nie jest wymysł ludzi - te folie są ujęte nawet w etce!! Sam mam takie i auta z nimi były przeznaczone na rynek Południowy (Szwajcaria, Austria, Bawaria). Jest to tak samo oryginalny element jak kabura na pistolet maszynowy w przednich drzwiach pasażera - o czym jak mi sie wydaje nie każdy wie...jmm pisze:Te malowania dołu to wymysł ludzi
Poza tym o tym już była mowa na forum... Tak jak o wąskich listewkach na drzwiach z B4 w B3.
- czester-11
- Forum Audi 80
Ja mam ta
kolor nadwozia blekitnymetalikpiwkot pisze: Audi 80 Special-
Boczne paski ozdobne, reflektory przeciwmgielne, czarna blenda między tylnymi lampami, system Procon-Ten, wspomaganie kierownicy, centralny zamek, podgrzewane zamki w drzwiach i dysze spryskiwaczy, lampka w komorze silnika, kanały grzewcze na stopy pasażerów tylnej kanapy