[B4]Przekladka B4 RHD na LHD
[B4]Przekladka B4 RHD na LHD
Witam!
wrzucam pare fotek z przekladki anglika jak by ktos potrzebowal info to pisac jutro wstawie jak wyglada po!
Jasna decha
wrzucam pare fotek z przekladki anglika jak by ktos potrzebowal info to pisac jutro wstawie jak wyglada po!
Jasna decha
Ostatnio zmieniony 07 lut 2010, 17:27 przez bryglu, łącznie zmieniany 5 razy.
Czy silnik nie zasysa przypadkiem niefiltrowanego powietrza przy pracy na wolnych obrotach?
Jakbyś miał na zbyciu komputer od takiego silnika - 1,6 litra to daj znać, chętnie odkupię.
Mam gdzieś chyba taki szary tunel środkowy jakbyś był zainteresowany to daj znać.
Kawał dobrej roboty. Moje uznanie za talent i konsekwencję.
Jakbyś miał na zbyciu komputer od takiego silnika - 1,6 litra to daj znać, chętnie odkupię.
Mam gdzieś chyba taki szary tunel środkowy jakbyś był zainteresowany to daj znać.
Kawał dobrej roboty. Moje uznanie za talent i konsekwencję.
- prezes3000
- Forum Audi 80
Po prostu nie widzę jak rozwiązałeś kwestię umieszczenia regulatora wolnych obrotów. Oryginalnie regulator był w dolnej części obudowy filtra i zasysane było przez niego czyste powietrze. Na zdjęciach zobaczyłem stożek i zastanawiam się czy masz do tego jeszcze jakiś inny filterek. Może jwszystko jest na swoim miejscu, tylko tego nie widać na moim wypalonym kineskopie.bryglu pisze:dlaczego ma zasysac niefiltrowanego powietrze??Do ADA nie mam komputera ale mam caly ABK z wiazka i skrzynia automat z A6. Z tym tunelem to zgadamy sie kiedys na PW!
"IC69" z zawodu jestem mechanikiem
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: