Nie sprawdziłem dzisiaj na gazie i nie będę sie wypowiadał! Obiecuje ze jutro to zrobię!! A co do tego przekaźnika był przelutowany!! Ale kupię nowy dla pewności! Zobaczymy czy coś sie zmieni mam nadzieje ze tak na dobre oczywiście
Pozdrawiam Sosna
[80 B4 2.0E ABK+Lpg] dziwny objaw
Witam wszystkich !
Sprawdziłem dzisiaj na (gazie he he ) Lpg i wszystko było ok!! Ani razu nie spadły obroty nie zapaliła sie kontrolka!
A może rzeczywiście moja używana sonda niby (dobra) jest zwalona???
[ Dodano: 2008-02-05, 20:10 ]
Tak więc przekaźnik nr. 30 jest chyba dobry co? Ale i tak go jutro kupię i sprawdzę!!
Sprawdziłem dzisiaj na (gazie he he ) Lpg i wszystko było ok!! Ani razu nie spadły obroty nie zapaliła sie kontrolka!
A może rzeczywiście moja używana sonda niby (dobra) jest zwalona???
[ Dodano: 2008-02-05, 20:10 ]
Tak więc przekaźnik nr. 30 jest chyba dobry co? Ale i tak go jutro kupię i sprawdzę!!
Ja bym nie stawiał na sondę, jak sondę odepniesz to auto ma jechać z nie gasnąć. Jak ci tak spadają obroty z 3000 obr. to może coś z krokowym nie jest w porządku <uhh>
[ Dodano: 2008-02-05, 21:17 ]
Ja bym nie stawiał na sondę, jak sondę odepniesz to auto ma jechać nie gasnąć. Jak ci tak spadają obroty z 3000 obr. to może coś z krokowym nie jest w porządku <uhh>
[ Dodano: 2008-02-05, 21:17 ]
Ja bym nie stawiał na sondę, jak sondę odepniesz to auto ma jechać nie gasnąć. Jak ci tak spadają obroty z 3000 obr. to może coś z krokowym nie jest w porządku <uhh>
Sosna sprawdź jeszcze wtyczkę od regulatora wolnych obrotów. Zdejmij gumową osłonkę z wtyczki i zobacz czy przewody się nie pourywały.
Plisssss nie zakładaj nigdy więcej używanej sondy, bo z taką to nigdy nie wiadomo co jest grane. Może być "strząchnięta" lub mieć nieodpowiedni kształt "łapacza spalin" i będzie klops.
Porób zdjęcia jak jest wpięty emulator sondy Lambda (jeżeli takowy posiadasz).
Plisssss nie zakładaj nigdy więcej używanej sondy, bo z taką to nigdy nie wiadomo co jest grane. Może być "strząchnięta" lub mieć nieodpowiedni kształt "łapacza spalin" i będzie klops.
Porób zdjęcia jak jest wpięty emulator sondy Lambda (jeżeli takowy posiadasz).