pierwszy ogólnopolski zlot PKA??
- oli 2.8 v6
- Forum Audi 80

:cry: no i kiszka
a tak się extra zapowiadało ,zostaje nam jednak tylko ogólnopolski w PKA :lol:
Ostatnio zmieniony 11 lut 2008, 23:41 przez oli 2.8 v6, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla mnie odległość, jakaś przedpłata na nocleg nie stanowią problemu. Termin ustalony z odpowiednim wyprzedzeniem też jest do przełknięcia. Na taką 2-3 dniową imprezę to mogę nawet nad morze pojechać choć spod Wrocławia to jednak spory kawałek. Rozumiem, że każdy z nas ma rodzinę w jakiejś formie - ja sam mam 1,5 rocznego bobaska, do tego praca i niestety koszta mogą ograniczyć skład, ale wydaje mi się, że chociaż części klubowiczów da się to wszystko pogodzić. Ja chętnie zabrałbym mojego brzdąca ze sobą - też jest fanem marki, a tu miałby okazję obejrzeć inne perełki.
-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
popieram, wreszcie jakieś konkretyDoc pisze:Czas i miejsce będzie ogłoszone wcześniej i wyznaczone w sposób mało demokratyczny, a to dlatego, ponieważ każdy chciałby gdzieś indziej i w ten sposób do niczego się nie dojdzie.
homer pisze:Doc, <ok> <ok> <ok> i tak bedzie najlepiejjakkomus spasuje to wpadnie jak nie to trudno
jak najbardziej popieram, jeśli ktoś chce, to pojedzie... zawsze sie znajda pieniądze i czas tylko trzeba troszkę chęcitomo pisze:Dla mnie odległość, jakaś przedpłata na nocleg nie stanowią problemu. Termin ustalony z odpowiednim wyprzedzeniem też jest do przełknięcia. Na taką 2-3 dniową imprezę to mogę nawet nad morze pojechać choć spod Wrocławia to jednak spory kawałek.
-
Adrian1985...