[B4 2.0 ABK]Regulator obrotów b.jałowego
- mariuszekk
- Forum Audi 80
[B4 2.0 ABK]Regulator obrotów b.jałowego
Witam
Mam problem z kupnem regulatora wolnych obrotów, i chciałbym sie dowiedziec czy,musi byc dokładnie taki sam model czy mozna go zastąpic jakims podobnym?
np.od passata :roll:
Mam problem z kupnem regulatora wolnych obrotów, i chciałbym sie dowiedziec czy,musi byc dokładnie taki sam model czy mozna go zastąpic jakims podobnym?
np.od passata :roll:
Ostatnio zmieniony 15 lut 2008, 22:20 przez mariuszekk, łącznie zmieniany 1 raz.
- mariuszekk
- Forum Audi 80
Wymieniłem regulator na inny od passata prawdopodobnie, i zonk !Bez zmian silnik jak nie chodził na wolnych tak nie chodzi dalej! :evil: Niemam juz pomysłu co moze byc przyczyną! Po odpaleniu wszystko jest ok, ale podczas jazdy przy wrzuceniu na "luz" silnik traci obroty i gasnie i dzieje sie tak na benzynce i na LPG.! Ma ktos jakies pomysły moze? z góry dzieki! :?:
- Darecki3037
- Audi 80 Klub
- mariuszekk
- Forum Audi 80
Moja niunka miewa jakies dziwne okresy z tymi obrotami.Czasami wszystko jes ok,a za chwile juz gasnie ! Np. gdy przy dojeżdzaniu do skrzyżowania i wrzucam na "luz" to gasnie ,ale nie dzieje sie tak gdy wczesniej lekko podtrzymam ja na gazie. Poprawiłem luty na przekazniku 30,wymieniłem regulator obrotów,załozyłem nowy filtr powietrza i LPG,posprawdzałem wszystkie weze dolotowe,wyczysciłem ten odstojnik przy odmie,wymieniłem czujnik temperatury(niebieski),podokrecałem wszystkie opaski na węzach i juz brakuje mi pomysłow co dalej! :evil: Jak myslicie czy jakbym go podpioł pod Vag-a to by cos pokazał?
- mariuszekk
- Forum Audi 80
- mariuszekk
- Forum Audi 80
- mariuszekk
- Forum Audi 80