Hej
Poszukuje warsztatu,diagnosty obeznanego w audiczkach.(VAG). Godnego polecenia,we Wrocku lub okolicach. :->
[B4 2,0 ABK] poszukuje dobrego diagnosty-Wrocław
- mariuszekk
- Forum Audi 80
- mariuszekk
- Forum Audi 80
k44761 pisze:A co dokladnie dzieje sie z Twoim Audi?
Moja niunka miewa jakies dziwne okresy z tymi obrotami.Czasami wszystko jes ok,a za chwile juz gasnie ! Np. gdy przy dojeżdzaniu do skrzyżowania i wrzucam na "luz" to gasnie ,ale nie dzieje sie tak gdy wczesniej lekko podtrzymam ja na gazie. Poprawiłem luty na przekazniku 30,wymieniłem regulator obrotów,załozyłem nowy filtr powietrza i LPG,posprawdzałem wszystkie weze dolotowe,wyczysciłem ten odstojnik przy odmie,wymieniłem czujnik temperatury(niebieski),podokrecałem wszystkie opaski na węzach i juz brakuje mi pomysłow co dalej! Jak myslicie czy jakbym go podpioł pod Vag-a to by cos pokazał?
-
OnlineDoc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
To miał na mysli pisząc o regulatorze obrotów.adasrogas pisze:a to czasem nie chodzi o silniczek krokowy?
mariuszekk, zawsze warto podłączyć pod VAGa.
Który masz rok produkcji ? Jak 1992 to na VAGu sprawdzisz tylko kilka podstawowych kwestii. Jeśli masz nowszy sterownik ( jaki ? ) będziesz mógł dowiedzieć się więcej.
Tak czy siak udaj się na VAGa, zrób test wszystkich czujników, test sondy. Sprawdź też zapłon, może tam coś się dzieje.
- mariuszekk
- Forum Audi 80