[B4 Sedan] Rezanko tylnych lamp
Dzięki za słowa wsparcia i krytyki
Z tymi policjantami to tak tylko sobie zażartowałem a, co do tezy którą postawił Bastek no to niestety, ale się nie zgodze. <nono> U mnie świecą poprostu na czerwono bo folia ma przepuszczalność światła 97% ale filtracje koloru to już raczej 100% :roll: ale coś kosztem czegoś
Będzie kasa będzie blenda i kierunki z avanta nie ma kasy jest folia z allegro :lol:
Z resztą z początkiem lutego wychodzi mi przegląd :-x to pojade z takimi lampami zobacze co mi powie jak nic to przecież nie będę się mu chwalił, że se folie walnąłem i to jeszcze jedna z tańszych
Z tymi policjantami to tak tylko sobie zażartowałem a, co do tezy którą postawił Bastek no to niestety, ale się nie zgodze. <nono> U mnie świecą poprostu na czerwono bo folia ma przepuszczalność światła 97% ale filtracje koloru to już raczej 100% :roll: ale coś kosztem czegoś
Będzie kasa będzie blenda i kierunki z avanta nie ma kasy jest folia z allegro :lol:
Z resztą z początkiem lutego wychodzi mi przegląd :-x to pojade z takimi lampami zobacze co mi powie jak nic to przecież nie będę się mu chwalił, że se folie walnąłem i to jeszcze jedna z tańszych
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
no no <bravo> tyle że u Ciebie kierunki seryjnie już czerwone były ale szacuneczek za dokładność przy obcinaniu na wstecznym mnie się tak nie chciało kombinować i poszedłem na łatwizne :mrgreen: Ale też wygląda prawie jak color edition nie :?:rafalaudi1 pisze:jak chcesz to zobacz co mi wyszlo
link u dolu
no własnie z tymi pałkami sie nie wygra.... ostatnio ogladałem na tvn turbo jakos z miesiac temu program Uwaga Pirat i laska jechała Audi TT fakt ze pomykała po wawie ostro na 50 ale do czego zmierzam właczyła awaryjki i jeden z policjantow pyta sie pani .... dlaczego te kierunki migaja na czerwono ona mowi ze tak było od poczatku jak kupiła samochod z USA a co niebieski pyta sie to jakim parawem przeszedł test diagnostyczny?? a ona sie wykrecała ze to robił fachowiec itd itd..... podszedł zerknał na homologacje i po ptokach..... wiedział ze nie było paprane zabrał jej dowod i heja...... tak wiec przy malowanych lampach to raczej na 100% ze zabiorą dowód....tak wiec stwierdziłem ze nie ma co sie bawic w malowanie tylko zainwestowac w uzywane lampy od avanta i po temacie raptem to koszt około 120 zł a na mandat pewnie wiecej wydamy plus te cholerne punkty karne...pozdro.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
jakikś czas temu kumpel zamontował sobie białe diody zamiast postojówek z przodu - chciał / nie chciał - świeciły troche na niebiesko, i co? Misiaki zabrały mu dowód...
a co do poldkow kaczaza5, to podobno poldki beda jezdzic do konca 2008, potem wsyztsko zostana sprzedane za ok 1500zl kazdy -> czytałęm w MOTORze
a co do poldkow kaczaza5, to podobno poldki beda jezdzic do konca 2008, potem wsyztsko zostana sprzedane za ok 1500zl kazdy -> czytałęm w MOTORze
- oli 2.8 v6
- Forum Audi 80
Powiedz co ci przeszkadzają diody w postojówkach czy lampy pryśnięte ?? ja juz rok jezdze i miałem duzo kontroli i jakoś nikt sie nie czepił... trzeba to robić z głowąsajmon pisze:i bardzo dobrze, że misiaki zabierają dowody pseudo artystom z pomazanymi lampami, powinni jeszcze kroić dowody gościom którzy posiadają w swoich samochodach "wyroby ksenonopodobne" rodem z allegro. A tak wogóle to nie wiem dlaczego takie samochody przechodzą przeglądy techniczne
No przecież można zawsze odmówić mandatu i się z nimi sądzić bo jeżeli masz białe diody to świecą na biało a że wygląda to lekko niebiesko no to już trudno albo wozić ze sobą niebieską diodkę i im pokazać jak wygląda niebieski kolor
Tak swoją drogą to ojciec ostatnio założył sobie do skodzinki diody zamiast postojówek, podśw. tablicy i w lampce w środku i musze powiedzieć, że calekiem w pytke mu to wyszło i jeszcze nie miał przez to żadnych problemów a jeździ tak już jakiś czas...
Chyba pójdę w ślady taty 8-)
Tak swoją drogą to ojciec ostatnio założył sobie do skodzinki diody zamiast postojówek, podśw. tablicy i w lampce w środku i musze powiedzieć, że calekiem w pytke mu to wyszło i jeszcze nie miał przez to żadnych problemów a jeździ tak już jakiś czas...
Chyba pójdę w ślady taty 8-)
a co powiecie na moje rezanko b3? nie moglem zniesc ori lamp, teraz sie podoba:D
[img=http://images26.fotosik.pl/60/12778725cd7ddde2m.jpg]
[img=http://images26.fotosik.pl/60/12778725cd7ddde2m.jpg]