[B4 all] tulejki na wachaczach.
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
Mogę Ci zrobić zdjęcia łożyska amortyzatora febi lemfordera. Zobaczysz różnicę i może zmienisz zdanie.MARCIN 80B4 pisze:nie wiem co niektórzy chcą od febi, ja nie narzekam.
Skoro wymieniłeś wszystko nie dawno to poczekaj jak przejedziesz kilka tkm.
Jak dalej będziesz zadowolony to ja będę razem z Tobą.
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
takie to widziałem na forum, ale to chyba do typowo sportowego zawieszenia http://www.streetracing.pl/forum/index. ... 0484&st=40PR23M3K pisze:zakladal ktos z was tuleje z poliuretanu ? np firmy powerflex ? koszt jednej tulei 90 zeta, ale ponoc nie do zdarcia
tak jak już pisałem jest Febi i Febi, zdjęcia możesz zrobić ale do lmi to można porównać czarne febi a ni zielone, czarne 10446 odpowiednik mayle HDzserty pisze:Mogę Ci zrobić zdjęcia łożyska amortyzatora febi lemfordera. Zobaczysz różnicę i może zmienisz zdanie.
tak samo z tulejami wahacza febi 07558 cena mówi sama za siebie 5 pln. ale 14081 to już lepsza jakość.
najlepsze to ktoś kiedyś chciał tanie łożyska amort. no to hans pris czy hart, koleś przychodzi i mówi że wylatują z gniazd, jak się okazało średnica zewnętrzna 4mm węższa. to tak o tanich zamiennikach
Nie wiedziałem, że jest febi i febi. Ja niestety miałem do czynienia z zielonymi łożyskami. I nigdy więcej febi.
O LMI nie słyszałem.
Osobiście w wahaczach przednich mam meyle i jak narazie nie narzekam.
Tyle ode mnie.
ps. ceną też bym się nie sugerował, bo co droższe to nie zawsze jest lepsze, choć głównie tak jest.
O LMI nie słyszałem.
Osobiście w wahaczach przednich mam meyle i jak narazie nie narzekam.
Tyle ode mnie.
ps. ceną też bym się nie sugerował, bo co droższe to nie zawsze jest lepsze, choć głównie tak jest.
a co polecacie do tyłu? też lemforder?
http://moto.allegro.pl/item617629950_le ... di_80.html
mam problem z boge'm - nigdzie u mnie w pobliżu nie ma częsci tej firmy a zamierzam kupić poduchy amora z łożyskami tej firmy, ma ktoś w necie jakieś namiary?
a propo wymiany z tyłu tuleji... chciałbym to sam zrobić i mieć pewność że dobrze to będzie zrobione i będzie tam to co kupiłem a nie jakaś podmianka...
macie jakieś wskazówki, porady, propozycje? dodam że belki nie bardzo mam ochotę zdejmować
http://moto.allegro.pl/item617629950_le ... di_80.html
mam problem z boge'm - nigdzie u mnie w pobliżu nie ma częsci tej firmy a zamierzam kupić poduchy amora z łożyskami tej firmy, ma ktoś w necie jakieś namiary?
a propo wymiany z tyłu tuleji... chciałbym to sam zrobić i mieć pewność że dobrze to będzie zrobione i będzie tam to co kupiłem a nie jakaś podmianka...
macie jakieś wskazówki, porady, propozycje? dodam że belki nie bardzo mam ochotę zdejmować
ja audika już nie mam sprzedałem ale mogę powiedzieć to samo nie kupujcie FEBI to jest dziadostwo do kwadratu kto twierdzi inaczej to nie wie co gada albo usprawiedliwia swój błąd dobre są MEYLE HD lemforder a szpica to jest BOGE ale gdzie to kupić ???
a tuleje poliuretanowe sobie darujcie drogie dziadostwo i tyle lużne w wahaczu i zamiast pracować prawidłowo to się obracają w wahaczu przerabiałem to na swojej skórze
teraz brykam peugeotem 307 kombi 1,6 hdi 90 kucy i nawet pozytywnie się sprawuje pali 4,5l /100 no i 180 pruje narazie oki
a tuleje poliuretanowe sobie darujcie drogie dziadostwo i tyle lużne w wahaczu i zamiast pracować prawidłowo to się obracają w wahaczu przerabiałem to na swojej skórze
teraz brykam peugeotem 307 kombi 1,6 hdi 90 kucy i nawet pozytywnie się sprawuje pali 4,5l /100 no i 180 pruje narazie oki