[wielkopolska] Spot.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
W pracy ciężko, ale mam nadzieje że z każdym dniem będzie coraz lepiej. Przez ostatnie 4 dni byłem po 12 godzin w pracy, musiałem opanować oferty i promocje Playa, neti i ntv do tego wszystkie wymagane dokumenty, procedury podpisywania umowy we wszystkich przypadkach, ścieżkę sprzedaży, do tego reklamacje i inne pierdoły, prowadzenie punktu sprzedaży, sprawy księgowe i jeszcze parę innych rzeczy. Ogólnie rzecz biorąc zapierdziel jak nie wiem a mózg to mi prawie już uszami wychodzi, ale myślę że jest już ok, większość już opanowałem. <oki>zjawa pisze: Labiel jak nowa praca? Dasz rade w sobotę przyjechać?
Ale co najważniejsze według grafiku który dzisiaj dostałem sobotę 15 marca mam wolną <hura>
Tak więc jeśli do tego czasu nic nieoczekiwanego się nie zdarzy to stawię się na spota. Jeszcze nie wiem w jakiem stanie będzie moja niania (czytaj: brudna, bardzo brudna czy też może zajeba** że ho ho) - no chyba że pogoda i chęci dopiszą i wstanę rano w sobotę i wypucuję niunię.
Labiel ja mam podobny problem cały poprzedni tydzień na 12godzin (łącznie z ta sobota i niedziela) i cały ten tydzień na 18 do 6 rana a że mam do pracy ponad 60km to wyjazd o 16.40 powrót o 7.20 a teraz troszkę się przespać i gdzie tu czas dla niuni?. Ale w sobotę 15-go o 6.00 kończę pracę i będę na zlocie choć bym miał się przyczolgac
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
Witam.Więc wyglonda na to że zamiast dryftu odbędzie się kurs na licencie.Co do wjazdu to pani kierownik nie potrafiła się określić .Dziśaj ukazał się na stronie TOR POZNAŃ plan zawodów będe jeszcze dzwonił jak z tym wjazdem.
Jak by to nie wypaliło to może pojedziemy do muzeum motoryzac :?: Bilety po 4 złote + może jakiś parking.Ale to już zależy od was. 8-)
Jak by to nie wypaliło to może pojedziemy do muzeum motoryzac :?: Bilety po 4 złote + może jakiś parking.Ale to już zależy od was. 8-)
Właśnie dlatego lepiej nie pytać zarządu! Dotychczas nie było żadnego problemu, pan na bramce wpuszczał po prostu wszystkich. A licencji też nie będzie tylko i wyłącznie trening...marcin 855 pisze:Co do wjazdu to pani kierownik nie potrafiła się określić .
http://www.streetracing.pl/forum/index. ... =0&start=0
Ps lista biorących udział w treningu to czołówka... zapowiada się grubo :mrgreen:
-
- Forum Audi 80