praktycznie wiosnę mamy przez całą zimę ale dopiero teraz przydało by sie zmienić oponki. zastanawiam sie na oponami do swojego samochodziku. mam kilku rywali ale nie mogę sie zdecydować. w grę wchodzą opony asymetryczne, które jednak pozwolą zapewnić mi duży komfort przy pokonywaniu nieco bardziej agresywnie ostrych łuków niż zwykły zjadacz chleba (oczywiście z zachowaniem rozsądku i uwzględnieniem swojego doświadczenia

Continental ContiPremiumContact 2 205/55R16 91 W -----stara i podobno komfortowa opona może trochę przestarzała technologicznie ale nie powinna zawieść
YOKOHAMA AVS DB V550 205/55R16 94W------ no po prostu yokohama
Nokian Z G2 205/55R16 94 W XL, ZR------hmm z NRVi byłem zadowolony bardzo, na wodzie idealne na suchym troche ślisko ale dawały rade może dlatego, że przesiadłem sie z toyo t1s :evil: produkt nowy troche sie boje eksperymentować
co wybrać? nie jestem narwańcem na drodze ale czasami lubię jak pas zaciska sie na klacie :mrgreen: . opinie użytkowników tych modeli opon a nie producentów bo to już inna bajka. za wszelkie opinie naprawdę będę wdzięczny napewno mi ułatwią wybór
pozdrowionka