Lusterka na drzwiach miał jeszcze poczciwy Maluch :mrgreen:
O ile dobrze pamiętam moją pierwszą przeróbką było zamontowanie lusterka od strony pasażera, wtedy jeszcze nie wiedziałem że to tuning :lol:
Swoją drogą oryginalny pomysł pożenić dwie konkurencyjne marki.
Audi + BMW =
No z tymi lusterkami od Mini mogłoby wyglądać ciekawie... Może od BMW Z3 by podpasowały lusterka?? Bo też są na takiej nóżce, zwłaszcza w modelu M\\Roadster są fajne :mrgreen: o Z8 już nie będe wspominał......
Chce zmienic seryjne lusterka w mojej Audi 80 b3 ale tak żeby się dużo nie narobić i dużo nie wydać... Prosze o jakieś pomysły i ceny Chcę ładny efekt wizualny a lusterka żeby były ustawiane jak do tej pory ze środka auta za pomocą pokręteł
Ostatnio zmieniony 19 mar 2008, 19:32 przez unikat, łącznie zmieniany 1 raz.
Audi RS2 lub Porsche design po małych przeróbkach, nic innego nie będzie pasować albo będzie wyglądać jak wiocha i bal w remizie. Wada - drogie. Ale to nie są tanie rzeczy.
A z innego modelu Audi nie pasuja? po prostu chce je zmienic na ladniejsze bo ten czarny plastik mnie przeraza chce na to rpzeznaczyc z 200 zl ;D Chyba ze macie jakies inne pomysly jak zmienic ich wyglad:)
SCK ale Ty nie masz pod kolor nadowozia i chyba nei planujesz;) zajrzalame na Twoja slicznotke i jest super;) ja mam dymione kierunki z przodu i chce tez cos zrobci z przednimi swiatlami. A te tylne lampy wewnetrzne to gdzie mozna kupic? bo pytalem i nigdzie nie zamawiaja;/ na allegro tez nie ma sa tylko tylne zewnetrzne