[B3/B4] Boczki w skórze :-)
[B3/B4] Boczki w skórze :-)
Przy poprzednich boczkach, które przerabiałem na skórkę wiele osób pytało jak to zrobić. Fotek nie miałem, ale teraz przy okazji zakładania elektryki na szyby postanowiłem przerobić też nowe boczki.
Opis i zdjęcia na: http://audi.pacula.eu/?p=14
Opis i zdjęcia na: http://audi.pacula.eu/?p=14
Ostatnio zmieniony 18 lis 2008, 12:37 przez OGr, łącznie zmieniany 10 razy.
Ten zabieg o tyle jest fajny że podchodzi pod każdy rodzaj foteli
AUDI_A6, Przysyłaj boczki to Ci zrobię bo materiału zakupiłem kapkę za dużo Tylko musiałbyś je najpierw sam oczyścić, bo tego drugi raz mi się robić nie chce
minon1, Nie wiem, nie wnikam już
matt1988, Może i byłby z tego jakiś interes, ale wydaje mi się że użytkownicy starszych aut raczej wolą to robić sami
AUDI_A6, Przysyłaj boczki to Ci zrobię bo materiału zakupiłem kapkę za dużo Tylko musiałbyś je najpierw sam oczyścić, bo tego drugi raz mi się robić nie chce
minon1, Nie wiem, nie wnikam już
matt1988, Może i byłby z tego jakiś interes, ale wydaje mi się że użytkownicy starszych aut raczej wolą to robić sami
Jeśli o boczkach mowa... to mam pytanie
Czy da rade jakoś bez większych uszkodzeń zdjąć z boczków tapicerkę :?: (boczki bez parapetów) Nie miałem czasu zobaczyć jak to wygląda a może już ktoś przerabiał taką operacje :mrgreen: Zakupiłem tylne boczki z głośnikami i będę musiał przerzucić na nie swoją tapicerkę
Czy da rade jakoś bez większych uszkodzeń zdjąć z boczków tapicerkę :?: (boczki bez parapetów) Nie miałem czasu zobaczyć jak to wygląda a może już ktoś przerabiał taką operacje :mrgreen: Zakupiłem tylne boczki z głośnikami i będę musiał przerzucić na nie swoją tapicerkę
ponczo, da się. W tapicerce masz 3 warstwy.
1) Zewnętrzna to materiał który widzisz,
2) Głębiej jest gąbka,
3) A najgłębiej jest takie gumopodobne, które jest przyklejone bezpośrednio do plastiku tapicerki.
Jeżeli złapiesz za tą spodnią gumę i wyciągniesz wszystko przez nią to będziesz miał wszystko razem. Jak zaczniesz to ściągać warstwami to raczej ciężko to widzę
1) Zewnętrzna to materiał który widzisz,
2) Głębiej jest gąbka,
3) A najgłębiej jest takie gumopodobne, które jest przyklejone bezpośrednio do plastiku tapicerki.
Jeżeli złapiesz za tą spodnią gumę i wyciągniesz wszystko przez nią to będziesz miał wszystko razem. Jak zaczniesz to ściągać warstwami to raczej ciężko to widzę
No to już wiem co i jak. Warstwami nie będę ściągał Szarpnie wszystko od razu :mrgreen: Potem całość przykleję na supergluta i powinno być ok <ok>OGr pisze:Jeżeli złapiesz za tą spodnią gumę i wyciągniesz wszystko przez nią to będziesz miał wszystko razem. Jak zaczniesz to ściągać warstwami to raczej ciężko to widzę
Dzieki