...normalna cena, ponieważ jest to Eko-Skórabartek18150 pisze:OGr, Szczze myslalem ze drozsza taa skurka, 20zl za taki kawal to smieszne pieniadze. Jesli moge spytac to miales to po najomosci, czy to normalna cena? Teraz czekam na fotele Bomba poprostu te boczki
[B3/B4] Boczki w skórze :-)
kaczaza5, w zasadzie metr bieżący powinien wystarczyć, ale wziąłem na zapas, lub ewentualnie na tunel i półki
M@rcus, chciałem skórę z jakiegoś zwierza ale nie ma podbijanej taką gąbką. Bez gąbki niestety w dotyku jest gorzej To jest jakaś sztuczna. Na siedzenia się raczej nie nada aczkolwiek ekspertem od materiałów nie jestem
bartek18150, to normalna cena w Krakowie.
M@rcus, chciałem skórę z jakiegoś zwierza ale nie ma podbijanej taką gąbką. Bez gąbki niestety w dotyku jest gorzej To jest jakaś sztuczna. Na siedzenia się raczej nie nada aczkolwiek ekspertem od materiałów nie jestem
bartek18150, to normalna cena w Krakowie.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie no OGr, bardzo ładna robota!! Sam się zabieram za coś takiego ale nie bardzo mi się chce bo mam ładne boczki za wyjątkiem kierowcy... ale niedługo będę zmieniał taszki na takie własnego projektu także pewnie i tym się zajmę.
Powiedz mi czy widziałeś inne materiały podklejone taką gąbką? Welur? Czy ewentualnie była by taka możliwość żebyś mi coś takiego zakupił u siebie :-> :?:
Powiedz mi czy widziałeś inne materiały podklejone taką gąbką? Welur? Czy ewentualnie była by taka możliwość żebyś mi coś takiego zakupił u siebie :-> :?:
Spoko, z materiału który mi zostanie zrobię jeszcze tunel, półkę pod zapalniczką, półkę pod kierownicą i schowek pasażera Z tego co mi zostanie wytnę materiał na boczki i wystawię na forum. Jak ktoś będzie chciał to będzie miał gotowe do przyklejenia
PS: Na pierwszej stronie dodałem fotki z przeróbki tunelu w skórkę
PS: Na pierwszej stronie dodałem fotki z przeróbki tunelu w skórkę
viewtopic.php?p=137740#137740
ogr widziałeś wstawki z alkantary :?: :shock: Zajebiście wyglądają
ale i tak jesteś maniakiem <lol>
ogr widziałeś wstawki z alkantary :?: :shock: Zajebiście wyglądają
ale i tak jesteś maniakiem <lol>
-
OnlineDoc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Gorzej będzie jeśli to po roku podziobie się i uszkodzi w takich miejscach jak schowki, konsola srodkowa itd jest nieuniknione.
Nie wiem też, czy nie będzie ciężej jej sprzedać po takich zabiegach, no chyba, że trzymasz ją dożywotnio
Moim zdaniem za dużo trochę tej ecoskórki, zwłaszcza, że siedzenia są jak się domyślam bez skóry.
Nie wiem też, czy nie będzie ciężej jej sprzedać po takich zabiegach, no chyba, że trzymasz ją dożywotnio
Moim zdaniem za dużo trochę tej ecoskórki, zwłaszcza, że siedzenia są jak się domyślam bez skóry.
minon1, Jak dla mnie średniawo, ale kto co lubi
Doc, Wcześniej tunel miałem też przerobiony w ekoskórkę tyle że bez pianki i po roku nie zauważyłem zuzycia czy rys Wiesz ja w tych miejscach po prostu nic nie trzymam Od tego mam bagażnik A pozatym nawet jak uszkodzę któryś element to jaki problem z wymienieniem ? Nierozumiem też dlaczego kogoś miałyby odstraszać takie ekoskórki - przecież to się nie rzuca w oczy
Doc, Wcześniej tunel miałem też przerobiony w ekoskórkę tyle że bez pianki i po roku nie zauważyłem zuzycia czy rys Wiesz ja w tych miejscach po prostu nic nie trzymam Od tego mam bagażnik A pozatym nawet jak uszkodzę któryś element to jaki problem z wymienieniem ? Nierozumiem też dlaczego kogoś miałyby odstraszać takie ekoskórki - przecież to się nie rzuca w oczy