zycze milego szukania bo ja szukam i nieumie nigdzie w rozsadnej cenie znalesc bo 370zl to zaduzo

zależy jak masz ustawione ale u mnie na pierwszejArczizioom pisze:Panowie mam takie pytanie mniej wiecej na ktorej czerwonej kresce powinna zapalić sie rezerwa w module AC?
3 zielono niebieski sygnał liczy obrotówtrash89 pisze:czy ma ktoś jak wygląd rozkład pinów do silnika PM bo mam licznik i nie wiem jak podłączyć tą białą wtyczke który pin do czego ma być podpięty???
Pomocy
pierwsza fota AC BC druga sam ACMobilek pisze:Witam
Mam dwa pytania do znawców tematu: jak wygląda autocheck i czym się różni od autocheck board komputer ? czy w autochecku jest możliwość podłączenia komunikatów o niskim poziomie płynu do spryskiwaczy i rezerwy paliwa? Z góry dziękuję za rozjaśnienie mojego umysłu.
Pozdro
Mnie też drażniła ta rezerwa ale już od prawie tygodnia mam założony AC i jestem happy. Do twojego silnika jak i licznika założysz bez problemu.Fubi pisze:Fajna rzecz to AC szkoda ze ja tego nie mam
Drażni mnie to ze nie mam wskaźnika rezerwy
Mam licznik UN4 czy coś takiego by mi działało z silniczkiem ADA
WitamArczizioom pisze:Niestety mylisz się ten podzielony na 4 części z 3 kontrolkami i na 14 pinów to jest MC (MiniCheck), a wyświetlacz graficzny pokazujący kontrolki tak jak na zdjęciu powyżej rezerwy to jest AC (AutoCheck) i posiadający 26 pinów.