[B3, B4, 90 ALL] autocheck i board komputer ACBC
zależy jak masz ustawione ale u mnie na pierwszejArczizioom pisze:Panowie mam takie pytanie mniej wiecej na ktorej czerwonej kresce powinna zapalić sie rezerwa w module AC?
3 zielono niebieski sygnał liczy obrotówtrash89 pisze:czy ma ktoś jak wygląd rozkład pinów do silnika PM bo mam licznik i nie wiem jak podłączyć tą białą wtyczke który pin do czego ma być podpięty???
Pomocy
4 biało/szary wyłącznik ciśnienia oleju 2,5;1,8;0,9 bar
7 niebiesko biały wyłącznik ciśnienia oleju 0,3 bar
8 biały sygnalizacja radia
9 zielono/czerwony KL57R
10 zielono/ czarny KL57L
12 czerwony KL 86S Skontakt
13 brąz/żółty krańcówka drzwi
Tak mam w B4 sprawdzaj ale możliwe że w b 3 jest inaczej przynajmniej kontrola oleju
B3 chyba
2 biało/szary wyłącznik ciśnienia oleju 2,5;1,8;0,9 bar
6 niebiesko/biały wyłącznik ciśnienia oleju 0,3 bar
8 zielono/ niebieski sygnał liczy obrotów
[ Dodano: 2008-03-21, 00:52 ]
pierwsza fota AC BC druga sam ACMobilek pisze:Witam
Mam dwa pytania do znawców tematu: jak wygląda autocheck i czym się różni od autocheck board komputer ? czy w autochecku jest możliwość podłączenia komunikatów o niskim poziomie płynu do spryskiwaczy i rezerwy paliwa? Z góry dziękuję za rozjaśnienie mojego umysłu.
Pozdro
a AC jest możliwość komunikatów o niskim poziomie płynu do spryskiwaczy(dodatkowy czujnik w zbiorniczku) i rezerwy paliwa
Mnie też drażniła ta rezerwa ale już od prawie tygodnia mam założony AC i jestem happy. Do twojego silnika jak i licznika założysz bez problemu.Fubi pisze:Fajna rzecz to AC szkoda ze ja tego nie mam
Drażni mnie to ze nie mam wskaźnika rezerwy
Mam licznik UN4 czy coś takiego by mi działało z silniczkiem ADA
WitamArczizioom pisze:Niestety mylisz się ten podzielony na 4 części z 3 kontrolkami i na 14 pinów to jest MC (MiniCheck), a wyświetlacz graficzny pokazujący kontrolki tak jak na zdjęciu powyżej rezerwy to jest AC (AutoCheck) i posiadający 26 pinów.
Czyli Autocheck posiadający 26 pinów dzieli się na ten z BC i bez BC?