Problemy z Klubem. Komentarze do mailingu.
- bartek18150
- Audi 80 Klub

- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
ja już wpłaciłem i gorąco wszystkich do tego zachęcam. Nie ma co żałować kilka złotych jeśli na niunie wydajemy o wiele więcej więc jeśli każdy wpłacił tzw. ten wdowo grosz to wszystko by grało i huczało.
dzisiaj audi80.pl potrzebuje pomocy, a jutro ty jej możesz potrzebować, więc sie nie zastanawiaj !!!!!!!!
dzisiaj audi80.pl potrzebuje pomocy, a jutro ty jej możesz potrzebować, więc sie nie zastanawiaj !!!!!!!!
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Oto screen z wpłat zrobiony dzisiaj tj 27.03.2008 o godzinie 21.30.
Jeśli czyjaś wpłata nie widnieje, proszę o informację przez prywatną wiadomość. Może wpłacił na mBank ?
Oczywiście proszę wziąć poprawkę, iż wpłaty wysłane z innych banków lub z poczty moga dopiero dojść jutro lub w poniedziałek.
Na czerwono zaznaczyłem osoby, których nie mogę zidentyfikować, ponieważ nie podały w tytule wpłaty dopisku Audi 80, a jak wiecie, składa się też na to samo konto klub Audi A6 na własne wydatki i wspólny serwer dedykowany, zatem nie wiem.
Na żółto zaznaczyłem wpłatę, która mnie zszokowała. Przyznać się kto to ? Podziękujmy Mu. Znacznie podniósł sumę.
Oto screen, kliknij w zdjęcie ( załącznik ), aby widzieć czytelne.
Kolejny, aktualny screen niebawem, myślę, że jutro, pojutrze.
Dziękuję wszystkim !
Pozdrawiam
UpDate.
Marconi wpłacił na mBank 50 zł - dziękuję, przeleję na inteligo.
Jeśli czyjaś wpłata nie widnieje, proszę o informację przez prywatną wiadomość. Może wpłacił na mBank ?
Oczywiście proszę wziąć poprawkę, iż wpłaty wysłane z innych banków lub z poczty moga dopiero dojść jutro lub w poniedziałek.
Na czerwono zaznaczyłem osoby, których nie mogę zidentyfikować, ponieważ nie podały w tytule wpłaty dopisku Audi 80, a jak wiecie, składa się też na to samo konto klub Audi A6 na własne wydatki i wspólny serwer dedykowany, zatem nie wiem.
Na żółto zaznaczyłem wpłatę, która mnie zszokowała. Przyznać się kto to ? Podziękujmy Mu. Znacznie podniósł sumę.
Oto screen, kliknij w zdjęcie ( załącznik ), aby widzieć czytelne.
Kolejny, aktualny screen niebawem, myślę, że jutro, pojutrze.
Dziękuję wszystkim !
Pozdrawiam
UpDate.
Marconi wpłacił na mBank 50 zł - dziękuję, przeleję na inteligo.
Ostatnio zmieniony 27 mar 2008, 23:12 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub

qrcze siedzę na tym forum po kilka godzin dziennie (tak praca) i niektórych nicków wo gule nie kojarzę,Doc pisze:Niestety jest tak jak mówisz. Liczyć można tylko na aktywnych userów, na osoby którym zależy na klubie i nie wychodzą z założenia ... jeśli zniknie to piet to drapał.
a koledze MACULICAUDA serdeczne podziękowania <bravo> <bravo> <bravo> <bravo>
- przemkolodz
- Forum Audi 80

-
gmichalec1
- Forum Audi 80