[80 B4 Avant] Naprawa zderzakow - Warszawa i bliskie okolice
[80 B4 Avant] Naprawa zderzakow - Warszawa i bliskie okolice
Witam, czy ktos z was zna moze miejsce w Warszawie lub bliskich okolicach, gdzie mozna dobrze i niedrogo naprawic zderzaki?
No wiem ze do pospawania, tylko z tego co sie dowiedzialem to spawac mozna jak pekniecie ejst proste linie, anie jak zdeformowany platik, tu rzezbienie i efekty takie sobie, poza tym wytrzymalosc zdrzaka juz bedzie zdecydowanie mniejsza pewnie po klejeniu?FranoF1 pisze:ABS to szerokie pojęcie...zderzaki Cabrio(Przód) Np sa wykonane z tworzywa sztucznego które zwie sie PUR i jest nie do pospawania... przynajmniej mi sie nie udało... pisze o zderzaki po liftingu
jeśli mowa o ori zderzaku tylnym z B4 to jest do pospawania...
Pawcio93 pisze:a spawanie zderzaka plus jego malowanie ile może wynieść ??
nie wiem ile kosztuje w innych miejscach, ale tam gdzie pytalem, to samo spawanie to minimum 100zl w innym miejscu do 150 nawet, ale to i tak bedzie widoczne slady, szpachli trzeba by dozo nalozyc i tak idealnie nie wyjdzie, a malowanie zderzaka od 250zl cena
Witam, podczepie sie do tematu, jesli mozna, bo mam taki sam problem. Nie wiem czy z mojego zderzaka da sie jeszcze cos sklecic. Oto zdjecia.
Oprocz dziury w zderzaku lata mi caly reflektor i zaczepy do ktorych montowany jest kierunek sa ulamane, ale nie wszystkie. Najbardziej mi zalezy, zeby szybko zrobic ten kierunkowskaz, na zderzak bede mial kase gdzies za tydzien.
Mieszkam w Warszawie
Oprocz dziury w zderzaku lata mi caly reflektor i zaczepy do ktorych montowany jest kierunek sa ulamane, ale nie wszystkie. Najbardziej mi zalezy, zeby szybko zrobic ten kierunkowskaz, na zderzak bede mial kase gdzies za tydzien.
Mieszkam w Warszawie
Witaj, o ile masz ten brakujacy kawalek zderzaka co po nim dziura zostala, to bez problemu mozna by skleic, ja na Twoim miejscu bym skleil i mysle ze do 50zl by to mozna zrobic, jesli bys przyniosl juz zdemontowany zderzak, przynajmniej tak u mnie w okolicach ceny maja.huk pisze:Witam, podczepie sie do tematu, jesli mozna, bo mam taki sam problem. Nie wiem czy z mojego zderzaka da sie jeszcze cos sklecic. Oto zdjecia.
[url=http://images27.fotosik.pl/186/0a101c697a116d39m.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://images31.fotosik.pl/201/8b1354c4b23a6b39m.jpg]Obrazek[/URL]
Mieszkam w Warszawie
Co do plastikow od swiatel tez za jakies 20zl mozna by skleic tak mysle.
Widze jakas mroczna autra w Warszawie panuje na pekanie zderzakow, najpierw mi pozniej Tobie...