Troche humoru, kawały, śmieszne linki :)
-
Arczizioom
- Prezesik_lodz
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- Prezesik_lodz
- Forum Audi 80

- Kontakt:
http://www.maxior.pl/film/18514/RMF_Drut
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
i bez podtekstów proszę ....... sama dostałam ten link
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
i bez podtekstów proszę ....... sama dostałam ten link
- Prezesik_lodz
- Forum Audi 80

- Kontakt:
-
adasrogas
kiedyś Janusz Waiss w chyba w radiu Zet prowadził program "dzwonie do pana pani w bardzo nietypowej sprawie" ,czy jakoś tak, i zadzwonił do hurtowni budowlanej z zapytaniem czy mają koła zimowe do taczek bo pora już była zimowa. pani przy telefonie akurat słuchała jego audycji, odbiera telefon i słyszy siebie w radiu. podchwyciła temat i zaczęła mówić, że oczywiście mamy takie koła, ale mamy jeszcze cały sprzęt zimowy np szpadle z podgrzewanym trzonkiem, gumofilce z zimowym bieżnikiem. Waiss oniemiał z wrażenia i mówi: "bo wie pani, bo ja tak dla żartu dzwoniłem, na antenie radia teraz jesteśmy, mieliśmy z pani sie pośmiać a tymczasem wyszło inaczej" a pani mu na to: "wiem, akurat słuchałam pana w radiu i role się odwróciły"
a innym razem w esce co słyszałem na własne uszy, też był jakiś program że dzwonili do ludzi, i zadzwonili do pana który podjął nową prace. facet odbiera telefon i mówi "CZEGO KÓRWA?????" Ci z eski oniemieli, zaczęli wkręcać ze to szefostwo dzwoni, sami już nie wiedzieli co powiedzieć i z nich był taki sam łach jak z tego gościa co odebrał telefon
a innym razem w esce co słyszałem na własne uszy, też był jakiś program że dzwonili do ludzi, i zadzwonili do pana który podjął nową prace. facet odbiera telefon i mówi "CZEGO KÓRWA?????" Ci z eski oniemieli, zaczęli wkręcać ze to szefostwo dzwoni, sami już nie wiedzieli co powiedzieć i z nich był taki sam łach jak z tego gościa co odebrał telefon