[ALL] Siłownik
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[ALL] Siłownik
Panowie kiedyś w jakimś innym wątku przez przypadek zaczęliśmy rozmawiać o siłowniku maski. Możecie mi napisać ile mają wsze długości? Szczególnie ci co mają je zamontowane po prawej stronie!
Dzięki z góry
Dzięki z góry
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Witaj Oofol !
Siłownik ma długość 66.5 cm, mierząc od środków bolcy mocujących na otwartej pokrywie.
A masz resztę części do zamocowania tego siłownika?
Siłownik ma długość 66.5 cm, mierząc od środków bolcy mocujących na otwartej pokrywie.
A masz resztę części do zamocowania tego siłownika?
Ostatnio zmieniony 04 sty 2009, 20:06 przez IC69, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: [ALL] Siłownik
Po prawej stronie ? jak stoje przed samochodem to silownik mam po lewej Co wy tam macie za B4Oofol pisze:Szczególnie ci co mają je zamontowane po prawej stronie!
Dzięki z góry
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja w swojej B3 mam go z prawej strony, zamocowany w miejscu gdzie była przymocowana podpora maski. Dopasowałem siłownik od Opla Kadeta (od tylniej kalpy). Założenie jego to żadna filozofia... U dołu siłownika (miejsce na tą kulke) wywierciłem otwór przykręciłem go do tego "ucha" a na górze naspawałem podkladkę(oczywiście do siłownika, pod odpowiednim kątem), żeby czasem na wylot nie przeszedł, a w masce (sa otwory różne), dopasowałem w nie nakrętkę. i poprostu wkręciłem siłownik. później wszystko ładnie farbą pod kolor nadwozia. Godzinka roboty, sam się zdziwiłem, że tak żybko mi to poszło. a efekt fajny. 8-)
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt: