[B3/B4] Ringi, obręcze, podświetlenie - Rezanko by Doc
Witam.
Dołączam się do tematu podświetlenia. Niestety też miałem ten "cudny" różowy kolor cyferek :evil: . Wykombinowałem troszkę inny patent. Zakupiłem kawałek (25x100cm za całe 5PLN :lol: ) folii samoprzylepnej koloru "dark red" i podkleiłem sobie pod zegary. Efekt - fantastyczny soczysty krwisty kolorek :mrgreen: . Jeżeli jest ktoś zainteresowany takim rozwiązaniem to mogę opisać: jak zrobić, a się nie narobić
Dołączam się do tematu podświetlenia. Niestety też miałem ten "cudny" różowy kolor cyferek :evil: . Wykombinowałem troszkę inny patent. Zakupiłem kawałek (25x100cm za całe 5PLN :lol: ) folii samoprzylepnej koloru "dark red" i podkleiłem sobie pod zegary. Efekt - fantastyczny soczysty krwisty kolorek :mrgreen: . Jeżeli jest ktoś zainteresowany takim rozwiązaniem to mogę opisać: jak zrobić, a się nie narobić
- el_scorpion
- Forum Audi 80
- el_scorpion
- Forum Audi 80
Czy to jest aż takie kombinowanie? Zależy kto co ma pod ręką. Żarówki kupisz na allegro za ile? Do tego koszt przesyłki. Potem się przepali i zamawiaj znowu. Ja podałem trochę inny sposób uzyskania oczekiwanego efektu. Poza tym aż tak dużo kombinowania nie ma. Ja zakładałem tą folię bez żadnego ściągania tarcz i wskazówek.
el_scorpion folię kupowałem w sklepie artystycznym na Oboźnej.
el_scorpion folię kupowałem w sklepie artystycznym na Oboźnej.
Właśnie skończyłem wymianę żaówek na czerwone. Całkiem fajnie to wygląda Jutro rzucę fotki
A co do żarówek to jakby ktoś chciał to mam w firmie do kupienia czerone żarówki w paczkach po 10 sztuk po 7 zł (więc jeżeli któraś się spali to jest zapas). Wysyłka ekonomicznym listem wyjdzie 3,5 zł + 1,5 za kopertę.
A co do żarówek to jakby ktoś chciał to mam w firmie do kupienia czerone żarówki w paczkach po 10 sztuk po 7 zł (więc jeżeli któraś się spali to jest zapas). Wysyłka ekonomicznym listem wyjdzie 3,5 zł + 1,5 za kopertę.
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2008, 10:39 przez OGr, łącznie zmieniany 1 raz.
Ogr a diodami nie handlują tam? Przerabialem czerwone zarowki..-schodzi farba, kondomiki mam teraz i to jeszcze nie to.. z diodami chyba zaczne kombinować.Doc pisze:Właśnie skończyłem wymianę żaówek na czerwone. Całkiem fajnie to wygląda Jutro rzucę fotki
A co do żarówek to jakby ktoś chciał to mam w firmie do kupienia czerone żarówki w paczkach po 10 sztuk po 7 zł (więc jeżeli któraś się spali to jest zapas). Wysyłka ekonomicznym listem wyjdzie 3 zł. Dodam że nic na tym nie zarabiam.