[B3/B4] Ringi, obręcze, podświetlenie - Rezanko by Doc
noorbi, zgadzam się z Tobą. Jeżeli dobrze pamiętam, to nawet na opakowaniu tych pierścionków Dido jest instrukcja i nic tam o klejeniu nie ma. Ja też zakładałem pierścionki zaginając ich krawędź po obwodzie. Trzymają się elegancko <ok>
Fubi, na twoim zdjeciu nie wyszła za bardzo ta czerwień. Widzę, że zdjęcie robiłeś z lampą i najprawdopodobniej odbiła się trochę od białych napisów licznika. Wyglądają tak jak moje przed przeróbką . Spróbuj zrobić fotkę bez lampy. Dla przykładu, u mnie teraz nie widać wieczorem różnicy między kreskami białymi a czerwonymi.
Fubi, na twoim zdjeciu nie wyszła za bardzo ta czerwień. Widzę, że zdjęcie robiłeś z lampą i najprawdopodobniej odbiła się trochę od białych napisów licznika. Wyglądają tak jak moje przed przeróbką . Spróbuj zrobić fotkę bez lampy. Dla przykładu, u mnie teraz nie widać wieczorem różnicy między kreskami białymi a czerwonymi.
-
- Forum Audi 80
no właśnie czemu tak jest?el_scorpion pisze:Ja kiedyś chciałem zmienić podświetlenie na niebiesko ale niestety tarcze zegarów nie puszczają tego koloru prawie wcale - musiało być ciemno jak w d**** żeby było coś widać Teraz mam czerwone ledy i jest według mnie całkiem fajnie
ja też planuje zmienić oświetlenie w zegarach(niebieski)
pokrętła nawiewu i radio na czerwono, wyświetlacz radia (vw beta 3) na niebiesko
ale widze że wszyscy przerabiają na czerwono i mam dylemat.
nie da sie kupić takich niebieskich żeby było dobrze oświetlone?
- el_scorpion
- Forum Audi 80
tarcze zegarów mają od spodu taki filtr czerwony (podklejone są) a jak dobrze pamiętam z fizyki niebieski nie przechodzi przez czerwony filtr. Ja miałem niebieskie ledy, świeciły tak że nie dało się na nie patrzeć a jak zamontowałem to ni chu..steczki nie było widać Jak chcesz mieć na niebiesko to czeka cię wymiana tarcz zegarów.
Co się nie da wszystko się daSoWa_ pisze:no właśnie czemu tak jest?el_scorpion pisze:Ja kiedyś chciałem zmienić podświetlenie na niebiesko ale niestety tarcze zegarów nie puszczają tego koloru prawie wcale - musiało być ciemno jak w d**** żeby było coś widać Teraz mam czerwone ledy i jest według mnie całkiem fajnie
ja też planuje zmienić oświetlenie w zegarach(niebieski)
pokrętła nawiewu i radio na czerwono, wyświetlacz radia (vw beta 3) na niebiesko
ale widze że wszyscy przerabiają na czerwono i mam dylemat.
nie da sie kupić takich niebieskich żeby było dobrze oświetlone?
Tylko tak jak piszą koledzy na tarczach od spodu jest taka jakby folia czy farbka no taki filtr i to byś musiał sie tego pozbyć później niebieska folia orocal i niebieskie żaróweczki, żeby było wszystko gicior i powinno być luxx :mrgreen:
Ja osobiście mam na czerwono wszystko bo niebieski mi się kojarzy z calibrą
Jedyne co nie jest u mnie na czerwono to wyświetlacz od radia bo na bialo noi lampka w podsufitce, ale nie wiem czy się nie skusić na jakiś moduł flux czerwony w podsufitke <lol>
- przemkolodz
- Forum Audi 80