Napotkani koledzy
Nie tacy samotni
No nie tacy sami, ja też smigam po Jastrzębiu ale nikogo z naklejeczką klubową jeszcze nie widziałem.
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
-
maniek78_78
Maniek, jeśli miało to miejsce w godzinach gdzieś 13-15, to istnieje duże prawdopodobieństwo, że to byłem ja, mam rejestrację NOS 22H8 i pochodzę z Morąga, więc jeśli to własnie mnie widziałeś to miałeś szczęście, bo żadko pojawiam się w Olsztynie. Ja tam raczej nie zwracam uwagi, kto jeździ na przeciwnych pasach, więc raczej ciężko mi się dopatrzeć innych klubowiczów. Na dodatek na ulicy H. Sawickiej dorwał mnie inny klubowicz, gdy wysiadłem z samochodu, ujżałem B3-kę, której kierowca gwałtownie przychamował, aż się asfalt zwinał i wycofał, prawdopodobnie aby spojrzeć, czy to nie czasem naklejka naszego klubu mieści się nad moim zderzakiem, gdy przeszedłem na druga stronę ulicy to mnie zaczepił i przedstawił się jako Szela. Tak więc, jeśli wszyscy klubowicze reagują na widok innych klubowiczów, to nie dziwmy się, że mamy dziurawe ulice, które będą istnieć tak długo, jak długo będzie istniał PKA80
.
Pozdrowienia dla klubowiczów!

W Olsztynie jest więcej klubowiczów, nie wszyscy mają naklejki i klubowe ramki tak jak SZELA. A w którym miejscu dokładnie widziałeś tą B4 i gdzie pojechała, mijałeś ją z naprzeciwka, czy jechałeś za nią?maniek78_78 pisze:W koncu w Olsztynie zobaczylem dzisiaj klubowicza.mijalismy sie.
Ładna może z daleka, na malowanie czekają drzwi, bo wujas zadrapał, miała być zrobiona zaprawka, ale lakiernik dotarł się do podkładu, potem było to pomalowane i lakier jest jest jasniejszy niż oryginał, dziwne, bo ponoć facet w mieszalni (olsztyn) powiedział, że tym kolorem malowali tylko audi. Na dodatek sąsiad puknął mi na parkingu w prawą lampę i się maska wygięła, była malowana w tym samym czasie co drzwi, więc lakier tez ten sam, na dodatek maska zadziera się trochę do góry. Musze dać im to do poprawki, bo mnie to wkurza i nigdzie sie pokazać nie można, bo wszyscy zauważają to z bliska.maniek78_78 pisze:ladna czerwona B4.
Pozdrowienia dla klubowiczów!
-
noorbi
Pozdro dla kolegi ze srebrnej 80 z napisem www.audi80.pl na tylnej szybie :mrgreen: . Na obwodnicy Nowego Tomyśla śmigał w kierunku autostrady na tomyskich blachach.