Pytania, spostrzeżenia, dyskusja o koszulkach
- Koszulki PKA 80
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Pytania, spostrzeżenia, dyskusja o koszulkach
Cześć.
W tym temacie możecie zadawać pytania, dyskutować o koszulkach. Tu natomiast nie zawiamy ich.
Zamówienia należy składać w tym temacie -> kliknij tu
Zapraszam.
W tym temacie możecie zadawać pytania, dyskutować o koszulkach. Tu natomiast nie zawiamy ich.
Zamówienia należy składać w tym temacie -> kliknij tu
Zapraszam.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Tak, zerknij proszę temat z zamówieniami. Dopisałem jakiś czas temu na niebiesko.jasiekddd pisze:a jeśli zamowie 2 koszulki to koszt przesłki jest 1?
Mańku, po co to robić. Szkoda czasu. Wyobraź sobie, to proste. Pod kołnierzykiem 10 cm o szerokości 20cm, niewielki napis www.audi80.pl.maniek78_78 pisze:Czy mogli byscie wrzicić fotke tyłu koszulki?
-
Arczizioom
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Nie, nie istnieje. To za duże logistyczne wyzwanie, aby zliczać, wyliczać, zmieniać wysokośc wpłaty, dowiadywać się o ceny wysyłek. Najprostsza metoda - wysyłasz do Polski do rodziny, a Oni Tobie przesyłają dalej.rzecik pisze:czy istnieje mozliwosc wyslania koszulki do UK??? jesli tak to jaki koszt???
Kolejnym razem będą.Arczizioom pisze:A co z czapkami?
XXL proponuje.Arczizioom pisze:I czy na wzrost 190cm bez żadnego brzucha będzie dobra XL czy jednak XXL?
Nie mam takich wymiarów. Mam zapewnienie, że są standardowych wieolkości, zatem kupować należy takie jak zawsze dla siebie. Nie posiadam ich w domu jeszcze. Czekam na wpłaty.grinch pisze:Ja bym prosił o wymiary tych koszulek bo mam dylemat nie wiem jaki wybrać rozmiar dla siebie i dla taty :roll:
Nic wiecej nie jestem w stanie teraz powiedzieć.
Ja kupuje sobie zawsze XXL i tak samo tu. Mam 183 cm i 90 kg wagi.