Napotkani koledzy
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
pewnie to byłem ja :mrgreen: tymbardziej że jedyna jest taka 90-tka z naklejeczką na tylnej szybie no i w przyborowie to już napewno bo mam tam warsztacik samochodowydkc5 pisze:30 kwiecien jechalem na ten długi weekend majowy to chyba ciebie widziałem willi chyba w takiej miejscowosci jak PRZYBORÓW :-> z tego co pamietam to o godz.11-13 :roll:
cza było trąbić byśmy piwko wypili
Baaardzo możlwie że to mój ojciec :mrgreen: Blenda od 90tki, naklejka z lewej strony, czarna perła i 78**K rejestracja :> <ok>pilocik69 pisze:Dzisiaj kolo 17 na wysokosci domu wschodzacego slonca w KRK jechalem za ciemnym avantem z klubowa naklejka, charakterystyczny element to blenda ,nr rej KR....
Dokladnie, swoja droge nizle sie przentowalo, szeroko z tylu wygladala, jakie masz tam kapcie?zgredek27 pisze:Baaardzo możlwie że to mój ojciec :mrgreen: Blenda od 90tki, naklejka z lewej strony, czarna perła i 78**K rejestracja :> <ok>pilocik69 pisze:Dzisiaj kolo 17 na wysokosci domu wschodzacego slonca w KRK jechalem za ciemnym avantem z klubowa naklejka, charakterystyczny element to blenda ,nr rej KR....
willi pisze:hehe no to 100% ja byłem :mrgreen: 8-)dkc5 pisze:w ten dzien leciałem nad jeziorko z rodzinką :mrgreen: jadąc zauwazyłem jakąs białła niunie od razu zalapałem ze to tya tylko raz widziałem na zywo 8-) ,a autko stało przodem do ulicy takze nie widziałem napisu z tyłu szyby
nastepnym razem zrobie postoj to sobie pogadamy
To chłopaczek z pod Oławy, kupił już z naklejką od Floriana z Opola. Jest zarejestrowany ale nie zabardzo zainteresowany klubem :roll:tomo pisze:To teraz wreszcie ja - dziś (9 maja) ok. godz.13 tej w korku na ulicy Tragutta w kierunku remontowanej Krakowskiej minąłem czerwone, bodajże B3, ale głowy nie dam z naklejeczką klubową i rej. DOA 04224 - pozdrawiam
Romek1983, jak to miło być wspomnianym w tym poście na tym forum <tance> i pewnie taka brudna była wiem bo moja 
A ja z koleji też wczoraj tj. 9 maja w Piotrkowie Tryb. na ulicy Glinianej widziałem czarną Niuńkę na aluskach z ciemnymi szybkami spojlerkiem na klapie i ładnie mruczała jak jechała :mrgreen: blachy EP 24, albo 42 i cośtam dalej tu nie pamiętam :oops: za szybko przejechała ale to akurat nie powinno nikogo dziwić
było to w godzinach 12-14:30 pod WORD'em stałem i się stresowałem...
A ja z koleji też wczoraj tj. 9 maja w Piotrkowie Tryb. na ulicy Glinianej widziałem czarną Niuńkę na aluskach z ciemnymi szybkami spojlerkiem na klapie i ładnie mruczała jak jechała :mrgreen: blachy EP 24, albo 42 i cośtam dalej tu nie pamiętam :oops: za szybko przejechała ale to akurat nie powinno nikogo dziwić