[80 B4]kierunkowskazy boczne
-
- Forum Audi 80
[80 B4]kierunkowskazy boczne
Witam mam założony hak i tak auto jeżdziło w niemczech ale na przeglądzie technicznym powiedziano mi że muszę założyć kierunkowskazy na błotniku przednim.
Moje pytanie brzmi czy mogę zamontować kierunki w miejscu owalnych zaślepek z napisem AUDI??? proszę o pomoc i instrukcję demontarzu i montażu!!! :mrgreen:
Moje pytanie brzmi czy mogę zamontować kierunki w miejscu owalnych zaślepek z napisem AUDI??? proszę o pomoc i instrukcję demontarzu i montażu!!! :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 07 mar 2007, 15:29 przez Szulc Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
-
OnlineDoc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Co za debil ? Gdzie tacy debile robią przeglądy ?
Jak można kazać ingerować w oświetlenie fabryczne samochodu ? Kto mu naopowiadał takich głupot ? A może jeszcze halegony na czoło ? A może jeszcze ograniczniki i odboje takie jak miały ZIŁy ?
Przednie Kierunkowskazy jeśli są w błotnikach, to są tak zrobione, ze widać błysk również z boku.
Jak można kazać ingerować w oświetlenie fabryczne samochodu ? Kto mu naopowiadał takich głupot ? A może jeszcze halegony na czoło ? A może jeszcze ograniczniki i odboje takie jak miały ZIŁy ?
Przednie Kierunkowskazy jeśli są w błotnikach, to są tak zrobione, ze widać błysk również z boku.
- Kokolino
- Forum Audi 80
- Imię: Radomir
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Dokładnie tak. Jeszcze wczoraj sprawdziłem w dzienniku ustaw i nic nie znalazłem na temat dorabiania bocznych kierunków, a przyglądając sie prze ostatnie dwa dzi samochodą to przeważnie jak są w zderzaku kierunki to fabrycznie mają boczne.Doc pisze:Przednie Kierunkowskazy jeśli są w błotnikach, to są tak zrobione, ze widać błysk również z boku.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
kierunkowskazy boczne
Witam dziękuje za liczne podpowiedzi.
Zdecydowałem że nie będe wiercił dziór ani nic podobnego, poprostu nie założe tych kierunków bo ci wszyscy diagności w mojej okolicy są zakręceni i sami nie wiedzą czy takowe kierunki muszą być w przypadku AUDI B4. poprzednim moim autem był GOLF II w nim też miałem hak!!! :lol: Wiadomo golf ma kierunki przednie osadzone głęboko w przednim zderzaku i nie widać ich z boku auta, ale również ten sam golf ma fabryczna otwory które są zaślepione -no i tu nie ma problemu bo poprostu kupuje się kierunki i gotowe .
Do czego zmierzam AUDI B4 nie posiada takich zaślepionych dziór bo jaki jest sens zakładać kierunki na błotniku skoro te przednie są widoczne zarówno z przodu ,z boku jak i pod bardzo dużym kontem od tyłu auta .
uważam że ci wszyscy diagności poprostu coś wiedzą ale sami nie wiedzą o co chodzi i w jakich przypadkach te kierunki są konieczne.
Zdecydowałem że nie będe wiercił dziór ani nic podobnego, poprostu nie założe tych kierunków bo ci wszyscy diagności w mojej okolicy są zakręceni i sami nie wiedzą czy takowe kierunki muszą być w przypadku AUDI B4. poprzednim moim autem był GOLF II w nim też miałem hak!!! :lol: Wiadomo golf ma kierunki przednie osadzone głęboko w przednim zderzaku i nie widać ich z boku auta, ale również ten sam golf ma fabryczna otwory które są zaślepione -no i tu nie ma problemu bo poprostu kupuje się kierunki i gotowe .
Do czego zmierzam AUDI B4 nie posiada takich zaślepionych dziór bo jaki jest sens zakładać kierunki na błotniku skoro te przednie są widoczne zarówno z przodu ,z boku jak i pod bardzo dużym kontem od tyłu auta .
uważam że ci wszyscy diagności poprostu coś wiedzą ale sami nie wiedzą o co chodzi i w jakich przypadkach te kierunki są konieczne.
-
- Forum Audi 80
kierunkowskazy boczne
oto mój golf na zdjęciu widoczne są kierunki :mrgreen:
[ Dodano: 2007-03-17, 20:38 ]
tak auto ma przegląd ale narazie bez haka.
Pytałem już kumpli i wiem gdzie zrobią mi ten przegląd na hak!
POZDRAWIAM
[ Dodano: 2007-03-21, 19:26 ]
POZDRAWIAM
[ Dodano: 2007-03-21, 19:26 ]
Szulc Marcin pisze:oto mój golf na zdjęciu widoczne są kierunki :mrgreen:
POZDRAWIAM
- speed_killer
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Witam ja zrobiłem przegląd na innej stacji bez problemu -chociarz na innych były problemy
wywnioskowałem że ci goście sami niewiedzą o czym mówią jeśli chodzi o kierunki bo kazali mi załorztć je chociarz na zderzaku... wyśmiałem ich bo nie będe szpecił auta ani wiercił dziór a tak wogóle nie ma w sklepach kierunków bocznych przeznaczonych do B4
Daj znać jak załatwiłeś sprawę
POZDRAWIAM
wywnioskowałem że ci goście sami niewiedzą o czym mówią jeśli chodzi o kierunki bo kazali mi załorztć je chociarz na zderzaku... wyśmiałem ich bo nie będe szpecił auta ani wiercił dziór a tak wogóle nie ma w sklepach kierunków bocznych przeznaczonych do B4
Daj znać jak załatwiłeś sprawę
POZDRAWIAM
- speed_killer
- Forum Audi 80