a jak ja nie mam zadnych srub do przykrecenia ani nic ? dzis podesli foto
[ Dodano: 2008-05-14, 16:23 ]
co wy na to? wlasciciel mi pow ze to na kleju ma byc
[b3] Gadzet - spoiler na klape
dawaj kolego na klej do szyb będzie trzymać w 100% ja przyklejałem nakładki progowe w autach daszki na szybę tylną lotki ala calibra więc nie ma co kombinować a jak zaczniesz wiercić to prędzej czy pużniej zacznie rdza wychodzić i nie estetycznie wyglądać będą śróbki które musiał byś przykręcić od spodu klapy
taka mała rada jak już będziesz kleił to staraj cię dać klej bardziej na środku ponieważ wyjdzie ci pużniej na lakier a jeśli już tak się stanie to kup sobie prędzej benzyne ekstrakcyjną lub rozpuszczalnik ekstrakcyjny na mięką szmatke i delikatnie wycierajaż zmyjesz klej musisz to robić jak jest świeży bo pużniej bedzie już lipa
ps. po przyklejeniu wzmocnij taśmą żeby nie ruszał się ani na boki ani przód tył przy dobrej pogodzie schnie około 7godz ale proponował bym zostawić na cały dzionek
[ Dodano: 2008-05-14, 20:03 ]
taka mała rada jak już będziesz kleił to staraj cię dać klej bardziej na środku ponieważ wyjdzie ci pużniej na lakier a jeśli już tak się stanie to kup sobie prędzej benzyne ekstrakcyjną lub rozpuszczalnik ekstrakcyjny na mięką szmatke i delikatnie wycierajaż zmyjesz klej musisz to robić jak jest świeży bo pużniej bedzie już lipa
ps. po przyklejeniu wzmocnij taśmą żeby nie ruszał się ani na boki ani przód tył przy dobrej pogodzie schnie około 7godz ale proponował bym zostawić na cały dzionek
[ Dodano: 2008-05-14, 20:03 ]
ja tam nie widzę miejsc do przykręcenia tym bardziej że wewnęczna częśc się przylkeja a zewnęczna nachodzi na błotnikiPawcio93 pisze:ja bym nie ryzykował i bym go przykręcił a na tym spojlerze widać że da sie go przykręcić