witam wszystkich
czy ktoś może orientuje się czy czesci blacharskie od sedana pasują do avanta?? mam avanta i chodzi mi dokładnie o przednią maskę, lewy przedni błotnik i drzwi kierowcy. aha gdzie można znaleść kod lakieru (symbol) jaki posiada nadwozie? lekko na boku wylądowałem i trzeba rozprasować wariata;)
z góry dzieki za pomoc
[B4 awant] blacharka
Cześć
Według mojej wiedzy to przednia maska, lewy przedni błotnik i drzwi kierowcy są takie same, zarówno w avancie jak i sedanie, różnica jest z tyłu, notomiast co do numeru koloru to albo na klapce od wlewu, albo tam gdzie masz info naklejone o ciśnieniu w oponach, albo na słupku gdzieś w okolicach drzwi na ogół kierowcy.
Życzę szybkiej i udanej naprawy.
Pozdrawiam
Według mojej wiedzy to przednia maska, lewy przedni błotnik i drzwi kierowcy są takie same, zarówno w avancie jak i sedanie, różnica jest z tyłu, notomiast co do numeru koloru to albo na klapce od wlewu, albo tam gdzie masz info naklejone o ciśnieniu w oponach, albo na słupku gdzieś w okolicach drzwi na ogół kierowcy.
Życzę szybkiej i udanej naprawy.
Pozdrawiam
- Darecki3037
- Audi 80 Klub
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
waldisaper, jeżeli chodzi o blachy, to Avant od Sedana różni się tylko dachem, tylnymi błotnikami i pokrywą bagażnika, po za tym wszystko jest identyczne. Co do kodu lakieru, to już wyjaśnił Ci Darecki.
Uuups :oops: zapomniałem o tylnych lampach, one też nie pasują, ale pasują za to do B3
Uuups :oops: zapomniałem o tylnych lampach, one też nie pasują, ale pasują za to do B3
Ostatnio zmieniony 16 maja 2008, 22:30 przez IC69, łącznie zmieniany 1 raz.