[B4 1Z] drewno, skóra + polerka... nowe mody str.3
Po pierwsze fajnie że dałeś taki dokładny opis i sporo fotek
Ogólnie auto mi się podoba, parę rzeczy razi ale widzę że zamierzasz je zmienić, więc nie będę o nich wspominał. Alusy masz bajeczne. Klimy i webasto szczerze zazdroszczę. Bardzo dużo rzeczy sam dorezałeś i to najbardziej mi się podoba w tym aucie :!: :!: :!: Widać że prawdziwy Maniak :mrgreen: Powodzenia w dalszych modach, chyba wiem jak będzie wyglądał środek ostatecznie
PS. o najważniejszym zapomniałbym - kolor najlepszy
Ogólnie auto mi się podoba, parę rzeczy razi ale widzę że zamierzasz je zmienić, więc nie będę o nich wspominał. Alusy masz bajeczne. Klimy i webasto szczerze zazdroszczę. Bardzo dużo rzeczy sam dorezałeś i to najbardziej mi się podoba w tym aucie :!: :!: :!: Widać że prawdziwy Maniak :mrgreen: Powodzenia w dalszych modach, chyba wiem jak będzie wyglądał środek ostatecznie
PS. o najważniejszym zapomniałbym - kolor najlepszy
-
- Forum Audi 80
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
Popraw ten bałagan kolorystyczny w srodku i bedzie bardzo ladne autko bo pozatym jest szyszka, jeszcze jak zmienisz zdesia i zalozysz soczewy to wogole bedzie git ale wtedy penie ktos sie przyczepi ze tylny dzerzak nie pasuje :roll:
PS-rzes chlopie zaszalal z tym pzpierem 36 na tych alu, ja na identycznych alu z identycznymi ubytkami zalatwiam sprawe oscylacyjna i papierem 160 8-)
PS-rzes chlopie zaszalal z tym pzpierem 36 na tych alu, ja na identycznych alu z identycznymi ubytkami zalatwiam sprawe oscylacyjna i papierem 160 8-)
ubytki były masakryczne - były dwa wyjścia: albo tokarka albo... podnośnik, felga na ośkę, piąty bieg i wio - z braku tokarki poszło papierem 36;Słonik pisze: PS-rzes chlopie zaszalal z tym pzpierem 36 na tych alu, ja na identycznych alu z identycznymi ubytkami zalatwiam sprawe oscylacyjna i papierem 160 8-)
obawiłem się, że oscylacyjną mógłbym nie zebrać równo na całym obrębie - a tak jest cacy