Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Ogólnopolski Zlot PKA 80 zapytanie do Adminów

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
grinch
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grinch » 05 cze 2008, 17:54

Czytając te posty zrobiło mi sie na prawdę ale to na prawdę przykro gdyż wielu ludzi pisze że jest fanem i takie tam ale jak już coś do czego to wychodzi z tego wielkie nic......

Ja nie chce do nich należeć , wiadomo ze mody nie dadza rade gdyz wiem co to jest bo od 3 dni pracuje i na wszystko nie ma czasu ale ja chce spróbować ... i wziąść na siebie ten obowiązek itp ....

jako pierwszy przedwtaie w poniedziałek mój plan jak ja bym to widział i wogóle wybiore miejsce a później to jakos się to ruszy tylko mam nadzieje że ludzie nie bedziecie psiac ze

to jest daleko bo wiadomo wybiorę coś co dla jednego będzie blisko a dla drugiego daleko ludzie to nie o to chodzi Chłopaki jeżdzą do DE i nie tylko aby byc na zlotach a nie pierdzielic ze za daleko i termin nie pasuje ....

Dobra koniec gadania w poniedziałek przedstawię moja propozycje damy to na głosowanie i zaczynam sie brac do pracy bo nie ma na kogo sie ogladac ....

Pozdrawiam i do usłyszenia <piwo>

DRED
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: DRED » 05 cze 2008, 18:28

heh chłopaku jak byś potrzebował pomocy merytorycznej ;-) to dawaj znać
na troszku zlotach byłem kilka współorganizowałem , także dawaj znać

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: IC69 » 05 cze 2008, 20:30

grinch pisze:ja chce spróbować ... i wziąść na siebie ten obowiązek
grinch, trzymam za Ciebie kciuki <piwo>

spaykee
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krzysztof
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: spaykee » 05 cze 2008, 20:34

grinch, i dobrze robisz :!: czekam do poniedzialku na rezultaty :mrgreen: jesli fundusze pozwolą to się na pewno pojawie, i zapewne nie tylko ja :mrgreen:

BTW takie gadanie ze "za daleko" ... jest idiotyczne, pies to gryzl, jesli ktos bedzie chcial, pojedzie :mrgreen: jak dla mnie to moze byc zlot nawet w krakowie [mam jakies 700km :mrgreen: ] a i tak sprobuje sie pojawic :mrgreen: <ok>

trzymam kciuki podobnie jak IC69, za pomyslne rozwiazanie tej strawy :mrgreen:

grinch
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grinch » 10 cze 2008, 07:44

Witam Wszystkich :mrgreen:

Na początku chciałem wszystkich przeprosić gdyż miałem wczoraj podać szczegóły i moja propozycję, no ale praca którą zaczołem rozwaliła mi cały grafik do tej pory :cry: :cry:

Trudno mi jest się do tego przystosować, praca studia oraz część domu która jest na mojej głowie i przezzzzz to ma totalny brak czasu :roll:

Oczywiście swoją deklaracje podtrzymuje, proszę was tylko o zrozumienie i jeszcze kilka dni aż wszystko sobie poukładam i rozplanuje czas.

A więc do usłyszenia <piwo>

Awatar użytkownika
Bibol
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Bibol » 23 cze 2008, 15:07

Witam, kiedyś, dawno,dawno temu śmigałem na zloty Klubu Hondy CRX i powiem wam szczerze że wnioskując z tamtych doświadczeń ja zaproponowałbym coś takiego:

I Zlot Polskiego Klubu Audi 80 - Warszawa lotnisko Bemowo

- spotkanie na płycie ( Audiczki w rzędzie i podziwianie kto co ma :):) )
- można by było zorganizować wyścigi równoległe z nagrodami, miejsca tam full( np: zestawy narzędzi do garażu )
-można by było zorganizować paradę ulicami Wawki ( Policja raczej nie robi problemu - jedziemy nie szalejemy i pilnujemy się )
- można by było zainteresować i wciągnąć w organizację zlotu dilera Audi - myślę że to by była dobra reklama dla niego
- co do spania to na zalewem Zegrzyńskim jest jakiś ośrodek wczasowy i można by było tam się wpakować z namiotami
- Koszty- kto chętny wpłaca cala sumę i to go oczywiście obliguje do obecności
- można stwierdzić że do Wawki każdy z nas ma "prawie" tyle samo
- myślę że przy dużej frekwencji koszty można by było negocjować

Pozdrawiam <piwo>

grinch
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grinch » 23 cze 2008, 20:59

Z przykrością chciałem oznajmić żę dużo gadałem ale nic z tego nie wyjdzie, po prostu nowa praca całkowice mnie pochałania nie ma czasu sie poprostu wyy..... a co tu gadać o realizacji mojej propozycji nawet do auta nie ma czasu zajżec Przepraszam Wszystkich Za obietnice kórę dałem ale poprostu jej nie podołam :roll:

Przepraszam Wszystkich Michał Grinch

Route 66
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Route 66 » 24 cze 2008, 14:47

grinch pisze:Z przykrością chciałem oznajmić żę dużo gadałem ale nic z tego nie wyjdzie, po prostu nowa praca całkowice mnie pochałania nie ma czasu sie poprostu wyy..... a co tu gadać o realizacji mojej propozycji nawet do auta nie ma czasu zajżec Przepraszam Wszystkich Za obietnice kórę dałem ale poprostu jej nie podołam :roll:

Przepraszam Wszystkich Michał Grinch
nie musisz przedpraszac,bo nie masz za co ;-) .Niestety,jak juz wielokrotnie pisalem,zycie weryfikuje nam plany :-/ ,i nie zawsze spelnia sie to,co sobie planujemy.Mam tylko cicha nadzieje,ze w koncu taki zlot sie kiedys odbedzie.Pozdrowiska all

Awatar użytkownika
dubbler
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: dubbler » 24 cze 2008, 14:57

a ja mam nadzieje że się w końcu wyrobisz ze wszystkim i przynajmniej przyjedziesz na zlot

spaykee
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krzysztof
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: spaykee » 24 cze 2008, 19:22

może rzeczywiście zrobić tak jak pisze Bibol, i zrobić zlot w Wawie - do Wawy mniej więcej każdy ma tyle samo km, a zawsze byłaby dobra okazja odwiedzin "Stolycy" ;-)
grinch, nie szkodzi, tak jak napisal Route 66, życie weryfikuje plany i nie zawsze wychodzi tak jakbyśmy tego sobie życzyli <ok> , ale wielki plus dla Ciebie za dobre chęci :mrgreen: i mam nadzieję że mimo wszystko będziesz w stanie się wyrwać z pracy aby pojechać na ten zlot [tylko kiedy, gdzie, co i jak - tego nikt nie wie :-> ]

grinch
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grinch » 24 cze 2008, 19:39

:roll: :roll:
Bardzo ale to bardzo jestem mile zaskoczony, pomimo żę mnie nie znacie to nie przyjeliście tego że młody za kozaczył a jak przyszło co do czego to się zwinoł i powiedział żę nie może :roll:
Bardzo wam dziękuje za zrozumienie :-D

A co do samego zlotu to najlepiej jak będzie w Stolicy, więc jak ktoś jest z Warszawy to zaczynajmy ustalać termin od czasu do czasu nawet udaje mi się komputer właczyć więc będe mniej wiecej na bierząco :roll:

A co do mojego pobytu na zlocie to już powiedziałem sobie żę będe na 100% nawet jak by mnie mieli zwolnić :roll:

Ale jak wiadomo auto jest ojca ale to nie ma problemu będziemy razem :mrgreen:

Route 66
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Route 66 » 26 cze 2008, 00:30

Wawa mi odpowiada,bo zawsze jak bedzie padac to bedziemy spac u Dreda :mrgreen: :mrgreen: <piwo>

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 26 cze 2008, 11:01

Route 66 pisze:Wawa mi odpowiada,bo zawsze jak bedzie padac to bedziemy spac u Dreda
buahahahahaha, ciekawe co dred na to, jak cos to ja rezerwuje miejsce kolo PC
PS-Route66 odezwij sie do mnie na GG bo ten twoj numer podany tutaj to chyba jakis trefny jest :-/ sory za OT.

Awatar użytkownika
cobra
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: cobra » 30 cze 2008, 17:26

Route 66 pisze:Wawa mi odpowiada,bo zawsze jak bedzie padac to bedziemy spac u Dreda :mrgreen: :mrgreen: <piwo>
a Dred to ma chociaż jakeś stodółkę do przekimania? :mrgreen:

Awatar użytkownika
cygan
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: cygan » 30 cze 2008, 20:28

Teraz to wygląda na to że nawet jak nie ma musi cos pomysleć :mrgreen: , ponieważ na szali leży zadowolenie rzeszy klubowiczów :-P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”