Pytania, spostrzeżenia, dyskusja o koszulkach
Doc podziwiam Cie, ja czytając Twój opis już załapałem nerwa :evil: Powiem tak, jakbym sobie tak zlał sprawe (a pracuje na bardzo podobnym stanowisku co kurier) to przesyłke musiałbym dostarczyć sam, swoim autem po pracy i to jeszcze tego samego dnia, że o przeprosinach nie wspomne. Jak byłem nowy zapomniałem raz o jednym punkcie na trasie (na szczęscie miałem tam tylko małą reklamówke) i mimo, że szef nie wyciągnął konsekwencji (wiadomo świeżak) jako pracownik albo po prostu człowiek poczułem się do odpowiedzialności i przed godziną 17 byłem u Pana swoim złotym OOOO z przesyłką. Wyjeżdzając w trase zawsze mam służbowy telefon i "trasówke" z numerami telefonu do wszystkich klientów. To co opisałeś jest przykładem jak chore jest myślenie w niektórych firmach, że nieodpowiedzialność i głupote kierowcy przemilcze...Doc pisze:Cóż. Ja czekam na odzew od nich.
Trzymaj się, my tu wszyscy cierpliwie czekamy i tak sobie myśle, że trzeba będzię zrobić ogólnoklubową ściepe na
Pozdrawiam
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Oto zdjęcia.
Powiem Wam, że logo nadrukowane jest średnio, koszulka jakościowo ok.
Nie wiem jak długo to logo wytrzyma. Wiadomo, że to nie sitodruk tylko termo.
na zdjęciach młody klubowicz. Niestety dla niego nie mam rozmiaru
Zdjęcia robione z lampą błyskową która rozjaśniła. Koszulki sa typowo czarne.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Jestem zastawiony dwoma wielkimi pudłami koszul
Na zdjęciach widać XXL. Oto moja facjata w koszulce XXL.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Byłem juz w niej na spacerze i powiem Wam, że laski lecą na to jak muchy do kupska. Nie mogłem się opędzić. To jest dopiero lansss ! :mrgreen:
Powiem Wam, że logo nadrukowane jest średnio, koszulka jakościowo ok.
Nie wiem jak długo to logo wytrzyma. Wiadomo, że to nie sitodruk tylko termo.
na zdjęciach młody klubowicz. Niestety dla niego nie mam rozmiaru
Zdjęcia robione z lampą błyskową która rozjaśniła. Koszulki sa typowo czarne.

Jestem zastawiony dwoma wielkimi pudłami koszul
Na zdjęciach widać XXL. Oto moja facjata w koszulce XXL.

Byłem juz w niej na spacerze i powiem Wam, że laski lecą na to jak muchy do kupska. Nie mogłem się opędzić. To jest dopiero lansss ! :mrgreen:
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Kontakt:
Sami zrobili. czyt. jeden z klubowiczów. Jest fajne, ale dość skomplikowane co nie zawsze jest praktyczne.Kuba89 pisze:fajne logo na koszulkach mają ci z a6
Jak umieścisz je na smyczy ? Nijak. Jak na długopisie, tez nie bardzo. Problem z umieszczeniem nawet w topie forum. Małe robi sie nieczytelne. Koszula i wlepa natomiast wygląda ciekawie. Logo Audi 80.pl jest znacznie bardziej praktyczne, ale może mniej efektowne.
-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Kontakt:
ja także :mrgreen:Arczizioom pisze:Nareszcie jakaś pozytywna wiadomość z niecierpliwością czekam na paczkę.
nie szkdzi że mniej efektowne, i tak jest dobrze <ok>Doc pisze:Logo Audi 80.pl jest znacznie bardziej praktyczne, ale może mniej efektowne.
prawda :mrgreen:AUDI_A6 pisze:PS. Ale młody podobny do ojca :mrgreen: