[B4 ACE] Audi Coupe by Route 66
No widze ze zadbałes o nalezyty wyglad autka wlasnorecznie
Na 19stkach wyglada nieziemsko 8-)
Tak jak Dred napisal prysnij tylny zderzak i bedzie sie zgrywac, chociaz nie bedzie bo wtedy progi beda bic po oczach dlatego u siebie nie malowalem bo bym musiał wszystko dookola.
Jak to każdy wiedział gdzie stanąć zeby sie na fotencje załapac :mrgreen:
Hej widze ze i wlepa z VW Manii jest
Na 19stkach wyglada nieziemsko 8-)
Tak jak Dred napisal prysnij tylny zderzak i bedzie sie zgrywac, chociaz nie bedzie bo wtedy progi beda bic po oczach dlatego u siebie nie malowalem bo bym musiał wszystko dookola.
Jak to każdy wiedział gdzie stanąć zeby sie na fotencje załapac :mrgreen:
Hej widze ze i wlepa z VW Manii jest
-
- Forum Audi 80
dzieki,dzieki .Z lusterkami moze w niedziele podzialamy z Ufem,bo na razie wpadlismy w codzienny rytm zycia Londynu,i czasu malo .Jezeli chodzi o malowanie,to prawdopodobnie przedni zderzak poprawie,tzn polakieruje na czarno spod,bo nie podbaja mi sie 80ki z malowanymi progami i zderzakami-za duzo lukru i cukru,pozatym przelamanie koloru musi byc a raczej designerow z Audi raczej nie przebije .Ciesze sie,ze auto sie podoba i jest to niewatpliwie dopingiem,aby nie spoczywac na laurach :mrgreen: .Na pewno nie jest to koniec,ale jak juz wspomnialem,w najblizszym okresie chce troche odpoczac po Kronach,bo przygotowania mnie zjechaly niewasko :mrgreen: .Pozdrowiska
p.s.
Dzieki Frano raz jeszcze za kratki-bez Ciebie pewnie bym jezdzil nastepne pol roku bez
p.s.
Dzieki Frano raz jeszcze za kratki-bez Ciebie pewnie bym jezdzil nastepne pol roku bez
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
te 19 są przegięte :mrgreen: ale z tego co widziałem na fotkach, na autko wariata EDDa lepiej się prezentowały :mrgreen: , może tyo dzięki us/jap na dupce Edziowego wozu
Route 66, mówisz że pod koniec lipca zagościsz tym autkiem w wielkim "PeeL"? no to trzeba jakoś coś zorganizować
niestety żałuję że nie miałem okazji zobaczyć autek w Kronach ale tak los chciał że zostałęm spłukany zupełnie i nie miałem kasy na paliwko :roll: szczerze żałuję oglądając fotki/filmiki etc.
a Twoja Niunia.. hmm, czy trzeba coś tu więcej dodawać? przez ostatnie 6 stron ludzier wychwalili i wybrzydzili jak należy <ok> Autko naprawdę robi wrażenie, gratki
Route 66, mówisz że pod koniec lipca zagościsz tym autkiem w wielkim "PeeL"? no to trzeba jakoś coś zorganizować
niestety żałuję że nie miałem okazji zobaczyć autek w Kronach ale tak los chciał że zostałęm spłukany zupełnie i nie miałem kasy na paliwko :roll: szczerze żałuję oglądając fotki/filmiki etc.
a Twoja Niunia.. hmm, czy trzeba coś tu więcej dodawać? przez ostatnie 6 stron ludzier wychwalili i wybrzydzili jak należy <ok> Autko naprawdę robi wrażenie, gratki