[B4 ABT]dziwne stukniecie podczas ruszania
[B4 ABT]dziwne stukniecie podczas ruszania
Gdy ruszam szczególnie ze zrywem to cos mi stuknie raz w okolicy prawego przedniego koła. tak jakby amortyzator nie był dokrecony dobrze.Takie głuche stukniecie jakby sie cos obiło o cos.metal o metal.moze to faktycznie amor.Czy cos innego?
wiecie co ja to zauwazyłęm tylko na prostych kołach. Takie pojedyncze stukniecie przy ruszaniu. i potem w jezdzie od czasu do czasu na dołkach.Moze faktycznie to te tuleje albo cały wachacz.Ale jak byłem na diagnostyce to gos powiedział ze luzów nie widzi jedynie na tym drązku stabilizatora czy jakos tak..i cos jeszcze mowił o jednej tuleji met-gum ze delikatnie sie rusza a reszta podobno wporzadku. To pewnie to bedzie ona.Ile taka tuleja wogóle kosztuje i czy samemu ja wymieni? i ten drazek stabilizatora tez samemu wymieni??
Jak kupisz te z dolnej półki to sytuacja zapewne niebawem sie powtórzy więc lepiej nie oszczędzaj by nie robic dwa razy,a jesli nie wymieniałes wczesniej to możesz miec lekkie problemy ale jest juz kilka sposobów na wybicie tulei poszukaj <bylo> z łącznikiem dasz rade powodzeniaIle taka tuleja wogóle kosztuje i czy samemu ja wymieni? i ten drazek stabilizatora tez samemu wymieni??