[All] Gadzet - folia na szyby
ja co do tej foli lustrzanej too niby mam te smieszne atesty tez przyklejone. ale nie wierze temu i jak rejestrowałem trampka to poprosiłem znajomego w rejestracji zeby mi wpisał ze dopuszczona przejzystosc. mnie osobiscie pały nie złapały (prafka nie mam) lecz ojca jak jechał do gumolepa chieli dowód zabrac lecz jak zobaczyli ze w dowodzie wpisane to puscili. ale nie wiem czy uparty policjant by puscił.. ale powiem tak efekt na zywo mistrzowski choc przednie boczne szyby nie polecam chesz zobaczyc czy cos z boku jedzie i widzisz siebie... no ale zato z zewnatrz jak sie prezentuje cos za coś
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
No to ciekawe czy bys zrobił lepiej...ja sie męczyłem chyba 3godziny ale nie wyglądało to źle... to było takie ze prawie nie widac... niechciało mi sie zbytnio męczyc :->K2 pisze:Za 400zł to sie wole sam pobawić... ;] Przynajmniej jest satysfakcja że sie coś samemu zrobiło przy aucie, a nie tylko dać komuś zeby zrobił...
No wiesz co ale żeby w malcu tylną szybe spaprać to już wogóle trzeba sie niepostarać..... :-|
Ps. Ale zobaczcie...boczne wychodzą idealnie jak fabryczne... a jak by na tylnią zamiast takiej co jest na szybach bocznych kupic taką termo-coś tam dalej co sie uzywa do przyciemniania lamp??? przeciez jak by sie podgrzalo opalarką albo suszarką to by sie poddała i dokleiła :-> co wy na to ? jest jakis śmiałek ?
K2 ale ty masz prostą szybe to tobie łatwiej.. ona jest przyklejona czy na uszczelce?
ja probowałem te folie opalarką...palce se poparzyłem wiec dąłem sobie spokuj...
ja probowałem te folie opalarką...palce se poparzyłem wiec dąłem sobie spokuj...
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2010, 17:41 przez Gorzal, łącznie zmieniany 1 raz.
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A mam pytanie czy ktoś się orjętuje ile potrzeba foli na wszystkie boczne szyby w audi b3? miałem nie przyciemniać szybek, ale autko stoi prawie codziennie na parkingu gdzie kręci się pełno ludzi i zawsze to mniej widać co w środku siedzi, zdecydował bym się chyba na tą do max 30% przepuszczalności światła.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt: