[80 B3]Brak podswietlenia tablicy rejestracyjnej
[80 B3]Brak podswietlenia tablicy rejestracyjnej
Witam mam pytanie a mianowicie mam taki problem nie mam podswietlenia tablicy wszystkie swiatla dzialaja z tylu zarowki sprawdzilem nawet wymenilem na nowe wszystkie bezpieczniki sa dobre wiec co moze sie dziac przeczytalem ze wlasnie w tylniej klapie lamia sie przewody czy jest to mozliwe ze zlamal sie u mnie jeden przewodik ktory wlasnie dostarcza prad do tego podswietlania to podswietlanie ma chyba polaczone z przeciwmgielnym ale nie jestem pewien jest tak trudny dostep do tych kabli wzielem sie za to dzis lecz po chwili stwierdzilem ze w ta pogode nie ma to sensu
piszcie co o tym sadzicie
piszcie co o tym sadzicie
Ostatnio zmieniony 13 gru 2006, 16:31 przez Karol987, łącznie zmieniany 1 raz.
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
podswietlenie tablic
zabiore sie do tego dopiero w piatek a dokladniej gdzie tego zlamanego kabelka moge szukac i jak do tego sie zabrac bojakos tam te wszystkie kabelki sa zabezpieczone taka oslona i jakie kolory maja te kable od podswietlenia tablic (Brazowy i siwy)?ktory to plus a ktury masa
z gory dzieki
z gory dzieki
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Rafalski82
- Forum Audi 80
U mnie tak były popekane kable jakby ktoś nożem przeciął. A te przewody od podświetlenia tablicy to nie są przypadkiem z prawej strony? Pytam ponieważ u mnie wszystki przewody z lewej strony były przecięte i podświetlenie tablicy było. :shock:
Drugie pytanie z lewej strony w tych przewodach jest czarny, tj. masa?
U mnie w tym czarnym przewodzie jest jakby jakaś biała nitka , u was też tak jest?
Drugie pytanie z lewej strony w tych przewodach jest czarny, tj. masa?
U mnie w tym czarnym przewodzie jest jakby jakaś biała nitka , u was też tak jest?
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Siemka wszystkim po weekendzie mi sie troche przedluzyl ale dobra wracajac do rzeczy zrobilem to podswietlanie tablic rozebralem to i co znalazlem tak jak pisaliscie pekniety kabelek jeden a reszta fatalnie wygladala wiec rozcielem to wszystko i polaczylem na nowo poizolowalem i wsadzilem w taki wezyk ktoru zapobiega lamaniu sie przewoodom moze to cos da zobaczymy jak dlugo to wytrzyma narazie jest miodzio jestem zadowolony
a co do tego kabelka czarnego z nitka w srodku czy cos takiego to go wcale nie laczylem i to napeno nie jest masa podejrzewam ze to jest taki kabelek prowadzacy reszte czy cos w tym stylu
pozdrawiam wszystkich i dzieki za pomoc :lol:
a co do tego kabelka czarnego z nitka w srodku czy cos takiego to go wcale nie laczylem i to napeno nie jest masa podejrzewam ze to jest taki kabelek prowadzacy reszte czy cos w tym stylu
pozdrawiam wszystkich i dzieki za pomoc :lol: