[80, b3] - wymiana materiału na podsufitówce
[80, b3] - wymiana materiału na podsufitówce
Panowie szukałem ale jedyne co znalazłem to ostatnie rezanie dodatkowych swiatel w podsufitówce. Moim problemem jest demontaz całej podsufitówki chce po niedzieli zabrac za demontaz podsufitówki całej w aucie rowniez szybera. Pytanie moje jak mam sie za to zabrac gdzie odkrecac, odczepiac zeby niczego nie urwac i nie spierdzielic. Robote zrobi mi tapicer za 200zł jego materiał i w tym jest juz robota uwazam ze to nie drogo a estetyka sie o wiele poprawi gdyz na mojej widac juz swoje lata uzytkowania. Pomocy panowie jak ja mam sie za to zabrac.
- Darecki3037
- Audi 80 Klub
żadna filozofia odkręcasz wszystko co jest do niej przykręcone, tzn słoneczniki, lampke z przodu i sterowanie szyberdachem, rączki do trzymania, listwę nad tylnia szybą, tylnie słupki plastikowe(są na kołkach wciskanych- długi duży śrubokręt załatwia sprawe) potem podważyć lekko z boku tak aby podsufitka minęła się z środkowym słupkiem i wyciągnąć na dół ( wcześniej rozłóż oba oparcia przednich foteli do pozycji leżącej) a potem to już tylko zabawa z wyciągnięciem na zewnątrz przez przednie prawe drzwi.