Fura jest w deche jak mnie będzie stać to sobie taki sprawie.yawor pisze:Ford Mustang Shelby Cobra GT500.
[B3 1,8] Night Rider - Co to jest?
yawor pisze:Mi się podoba nowy KITT (KLIK) . Ford Mustang Shelby Cobra GT500.
Dużo bardziej podobał mi się ten mustang w wersji eleanor z filmu "60 sekund" (Gone in 60 seconds).
http://www.ramspeed.nl/eleanor_pics.asp <----Tutaj macie zdjęcia tej cudnej maszynki moich marzeń (z gatunu tych nieziszczalnych).
Pozdrawiam
P.S
Sorki za robienie OT
- el_scorpion
- Forum Audi 80
Kolega chyba nie czyta postów które są wcześniej:yawor pisze:Sorry za OT, ale kolega chyba dawno nie oglądał Knight Ridera . Te światła w KITT'cie nie były zaraz nad ziemią, tylko były wbudowane w maskę . To samo się zresztą tyczy nowego KITT'a z nowego serialu.el_scorpion pisze:W tym samochodzie o którym pisałem te diody nie są w grilu tylko zaraz nad ziemią w zderzaku jak w furze michaela knighta więc może poszukaj niżej jakichś śladów. Osobiście to bym to na twoim miejscu odkręcił i po kablach może bym doszedł
Sorry za OTel_scorpion
PostWysłany: Wczoraj 15:20 Temat postu:
I tu się mylisz U mnie pod blokiem stawia gość czarną 80 podobną do mojej ale z takimi światełkami właśnie. Nie wiem czy ma takie pudełeczko w środku ale kiedyś się przypatrzę. Co mnie zdziwiło to to że czasem całą noc te diody zapierniczają Chyba to strasznie mało prądu musi brać Kierowcy nie widziałem, ciekawy czy podobny do davida :mrgreen: