Chciałbym poprosić Was o pomoc w odnalezieniu opisu tablicy zegarów i parę info nt elektryki.
Długo się naszukałem kontroli świateł pozycyjnych (przednie nie działają , muszę sprawdzić co i jak, może tylko żarówki) oraz mijania. Doczytałem już, że kontrolkę świateł mijania można sobie "dorobić" wg instrukcji (przy okazji - dzięki za szczegółową instrukcję).
Mam tez taki układ :
Akumulator i hamulec to wiem.. a reszta? Gdzie znajdę rozpiskę co jest co (bo naprawdę nie mogę dojrzeć symboli) i co powinno u mnie działać ?
Górne kontrolki (hamulec i płyn) MIGAJĄ przed uruchomieniem silnika, potem gasną , czy tak jest prawidłowo?
Oczywiście wiązka w tylnej klapie do naprawy (m.in. światła cofania i oświeetlenia bagażnika). Info już znalazłem, trzeba będzie wiązkę zrobić.
Przy zakupie auta byłem na stacji i diagnosta marudził na temat braku kierunkowskazów bocznych - ponieważ w samochodzie jest zamontowany hak. Co radzicie z tym fantem zrobić? nie chce na dzień dobry dziurawić błotników, a przyczepka będzie baardzo rzadko używana.
No i jeszcze pytanko : potrzebowałbym "mocne" +12V w bagażniku do lodówki turystycznej. Planuje wykorzystać przewody od ogrzewania tylnej szyby. Da się zrobic czy ciągnąc nowy przewód?
Pozdrowienia .