Pytania, spostrzeżenia, dyskusja o koszulkach
Witam . Miałem sie nie odzywac i byc cierpliwy ale własnie zbliza sie wyjazd na urlop i miałem nadzieje na lans w koszulce klubowej na pomorzu :mrgreen: . Chyba nic z tego. Nie ma nadzieji ze koszulka dojdzie w ciagu najblizszego tygodnia. Juz nawet robiłem analizy jak Doc je wysyła. Myslałem, ze wg kolejnosci wpłat ale lipa
Moje obliczenia na nic. Pozostaje tylko nadzieja, ze koszulka dojdzie do piatku bo własnie w piatek wyjazd.
Apel do wszystkich posiadaczy koszulek- noscie je w miare mozliwości, będzie miło spotkac kolegów z pomorza. Pozdrawiam
Apel do wszystkich posiadaczy koszulek- noscie je w miare mozliwości, będzie miło spotkac kolegów z pomorza. Pozdrawiam
-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
no ja jestem z pomorza ale jeszcze nie mam koszulkiBarti-1 pisze:Juz nawet robiłem analizy jak Doc je wysyła. Myslałem, ze wg kolejnosci wpłat ale lipaMoje obliczenia na nic. Pozostaje tylko nadzieja, ze koszulka dojdzie do piatku bo własnie w piatek wyjazd.
Apel do wszystkich posiadaczy koszulek- noscie je w miare mozliwości, będzie miło spotkac kolegów z pomorza.
a co do Twoich obliczeń - DOC napisał że wysyła koszulki wedle kolejności nadsyłanych PW z adresem przesyłki, potem sprawdza czy dana osoba wpłaciła kase i wysyła <ok>
Witam.
Spaykee. DOC wysyła koszulki wg kolejnosci wysłanych PW z adresem. Moja wiadomoś z adresem jeszcze wisi w skrzynce do wysłania i to mnie troche martwi. Bardziej martwi mnie to, ze pojadę na urlop bez koszulki
. Nikt w Świnoujsciu i Międzyzdrojach nie pozna kolegi z dolnoslaskiego
Nawet naklejki klubowej na aucie nie mam.
Pozdrawiam
Spaykee. DOC wysyła koszulki wg kolejnosci wysłanych PW z adresem. Moja wiadomoś z adresem jeszcze wisi w skrzynce do wysłania i to mnie troche martwi. Bardziej martwi mnie to, ze pojadę na urlop bez koszulki