Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4 ACE Avant]quattro Winter Edition Sprzedane :(

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
maniek75
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: maniek75 » 24 cze 2008, 13:28

Kiera cacunio <spoko>
Miałeś jakieś problemy z przekładką? Chodzi mi o to czy dawałeś przejściówkę na wieloklin i jak z podłączeniem poduchy. Mam kierę z A3 ale trzeba by trochę ją przerobić.

Awatar użytkownika
dubbler
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: dubbler » 24 cze 2008, 13:47

a co robisz ze starą??

Awatar użytkownika
AvantMan
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: AvantMan » 24 cze 2008, 15:18

OGr pisze:AvantMan, ja bym chętnie Twoje radyjko odkupił :-) Fajny AVANT'cik :-)
Jak będę sprzedawał dam ci znać :mrgreen:
Miałeś jakieś problemy z przekładką? Chodzi mi o to czy dawałeś przejściówkę na wieloklin i jak z podłączeniem poduchy. Mam kierę z A3 ale trzeba by trochę ją przerobić.
O dziwo kiera pasowała bez żadnych przeróbek a poduchę podłączyłem tak samo jak w ori kierownicy :-D Bez żadnych problemów.Myślę że z kierownicą od a3 będzie podobnie.
a co robisz ze starą??
Leży w garażu :mrgreen:

Awatar użytkownika
OGr
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: OGr » 24 cze 2008, 15:43

To kierę pewnie miałeś od wersji CABRIO bo były takie w standardzie :-)

Awatar użytkownika
king86
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: king86 » 25 cze 2008, 00:33

AvantMan pisze: Mieśiąc temu na gieldzie w Lubine widziałem zderzak w bardzo dobrym stanie ale od s2 :mrgreen: Nie kupiłem bo niewiedziałem czy będzie pasował :?: (cena to 380zl)
jezeli byl od s2 w sedanie lub w avancie to na 100% by pasowal no i cena przystepna biorac pod uwage ceny zderzaczkow od compi (600-900 pln) gorsza sprawa jezeli byl od coupe wtedy nie za bardzo pasuje wyciecie pod wydech jest bardziej przesuniete do srodka zderzaka (w prawdzie jedyna roznica miedzy zderzaczkiem compi a cabrio/coupe to wlasnie wyciecie pod wydech)

UFOtm
Moderator
Moderator
Imię: Michał
Model: Inny
Nadwozie: Coupe quattro
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: UFOtm » 29 cze 2008, 22:47

king86 pisze:(w prawdzie jedyna roznica miedzy zderzaczkiem compi a cabrio/coupe to wlasnie wyciecie pod wydech)

najpierw przestudiuj oba tyly w tych autach aby takie wnioski oglaszac publicznie na forum, albowiem krzywizny obu tych aut sa zupelnie inne dlatego tez z racji konstrukcji nie pasuja zamiennnie te dwa typy zderzakow...pozdrawiam

ps. AvantMan: to nie sa standartowe fotele tylko najlepsze kubelki recaro orginalnie pakowane do audi 80 fajnie ze sa tez podgrzewane , czy miales juz wyprowadzona uinstalacje pod ogrzewane fotele czy sam prowadziles ... kolor to mistrzostwo designerow i napoisz koniecznie ile plynu ciagna spryskiwacze reflektorow przy jednorazowym uzyciu ( info potrzebne do porownania z vw passatem ), azevy tez masz wyczesane a jak chcesz idealny i bardzo dobrej jakosci odlew zderzaka competition za 600pln to pisz do mnie na priva smialo.

Awatar użytkownika
AvantMan
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: AvantMan » 30 cze 2008, 15:41

UFOtm pisze: to nie sa standartowe fotele tylko najlepsze kubelki recaro orginalnie pakowane do audi 80 fajnie ze sa tez podgrzewane , czy miales juz wyprowadzona uinstalacje pod ogrzewane fotele czy sam prowadziles ... kolor to mistrzostwo designerow i napoisz koniecznie ile plynu ciagna spryskiwacze reflektorow przy jednorazowym uzyciu ( info potrzebne do porownania z vw passatem ), azevy tez masz wyczesane a jak chcesz idealny i bardzo dobrej jakosci odlew zderzaka competition za 600pln to pisz do mnie na priva smialo.
Z tymi fotelami mnie zaskoczyłeś nie wiedziałem ,że mam na pokładzie ori kubełki recaro :shock: Ale jak są to spoko :mrgreen: Cała instalacja do podgrzewania foteli była już zainstalowana tylko przycisków na konsoli nie było ale dokupiłem je i wszystko ładnie podłączyłem :-) Co do spryskiwaczy to ciągną dużo płynu ale ciężko mi sprecyzować ile przy jednorazowym użyciu.Jak powiesz mi jak to sprawdzić to ci napiszę ile <ok>
Co do zderzaka jeśli możesz wysłał byś mi przykładową fotkę tego odlewu zderzaka competition na pw.

Ps. Dobrze że furki w sobotę nie sprzedałem :-P Proszę was o poradę opłaca sie sprzedać tą audice i kupić hondę VI gen 1.8 vti :?:

Awatar użytkownika
raffi82
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: raffi82 » 30 cze 2008, 16:56

elegancka!!! też myślę o nowszej kierowniczce - dzięki niej wnętrze wygląda jeszcze lepiej :shock:

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 30 cze 2008, 19:18

king86 pisze:jezeli byl od coupe wtedy nie za bardzo pasuje wyciecie pod wydech jest bardziej przesuniete do srodka zderzaka (w prawdzie jedyna roznica miedzy zderzaczkiem compi a cabrio/coupe to wlasnie wyciecie pod wydech)
normalnie kopara mi opadła :lol: to po jakiego grzyba tyle przepłacałem za zderzak <rotfl2> <pijak>

UFOtm wpadaj częściej na forum :-)

Awatar użytkownika
cygan
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: cygan » 30 cze 2008, 21:08

No fura fajna, ekstra wnętrze. Kolor jakos do mnie nie przemawia ale to rzecz gustu.
Co do sprzedaży to ja takiego avanta na jakąs tam Hondę bym na pewno nie zamienił....

Awatar użytkownika
king86
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: king86 » 30 cze 2008, 23:17

UFOtm pisze:najpierw przestudiuj oba tyly w tych autach aby takie wnioski oglaszac publicznie na forum, albowiem krzywizny obu tych aut sa zupelnie inne dlatego tez z racji konstrukcji nie pasuja zamiennnie te dwa typy zderzakow...pozdrawiam
:-? sorry chlopaki za takie wyrywanie sie z tymi wnioskami :oops:

Po "przestudiowaniu"i oblukaniu zderzaka od compi i coupe musze przyznac racje - boczna czesc zderzaka od competition jest dłuzsza o jakies 5-6 centymetrow , mocowanie tez jest inne no i to o czym wspomnialem miejsce na wydech :oops:

wiecej grzechow nie pamietam...

Awatar użytkownika
AvantMan
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: AvantMan » 13 lip 2008, 18:16

Niestety sprzedałem swojego avanta jest to bolesne dla mnie przeżycie ale niestety nieraz w życiu trzeba tak postąpić.Sprzedałem głównie z przyczyny ekonomicznej i z braku mocy jednak ten silnik 2.0 16v w avancie jeszcze w quattro to małe nieporozumienie. :-/
Ale nie mam zamiaru być bez auta.... i jeszcze w tym tygodniu mam zamiar wybrać się do Niemiec po nową audiczką wiem tylko ,że na pewno będzie w quattro i z dużo dużo mocniejszym motorem którego będę mógł jeszcze troszkę pomodzić 8-)Z forum się nie rozstanę bo jeszcze zostało mi b3 w dieslu którą remontuję od podstaw i niedługo zaprezentuję.Myślę ,że nowy kierowca mojej niuni będzie z niej zadowolony i będzie o nią dbał.Proszę o admina o zamknięcia tego tematu

Pozdrawiam nowego posiadacza audiczki ;-)

marcinelk13
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marcinelk13 » 13 lip 2008, 18:22

można wiedzieć ile wziąłeś za swoją audiczkę ? :roll: mam nadzieję, że przywieźiesz jakieś ABC lub AAH <quattro> <ok>

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl