Miałeś jakieś problemy z przekładką? Chodzi mi o to czy dawałeś przejściówkę na wieloklin i jak z podłączeniem poduchy. Mam kierę z A3 ale trzeba by trochę ją przerobić.
Jak będę sprzedawał dam ci znać :mrgreen:OGr pisze:AvantMan, ja bym chętnie Twoje radyjko odkupiłFajny AVANT'cik
O dziwo kiera pasowała bez żadnych przeróbek a poduchę podłączyłem tak samo jak w ori kierownicyMiałeś jakieś problemy z przekładką? Chodzi mi o to czy dawałeś przejściówkę na wieloklin i jak z podłączeniem poduchy. Mam kierę z A3 ale trzeba by trochę ją przerobić.
Leży w garażu :mrgreen:a co robisz ze starą??
jezeli byl od s2 w sedanie lub w avancie to na 100% by pasowal no i cena przystepna biorac pod uwage ceny zderzaczkow od compi (600-900 pln) gorsza sprawa jezeli byl od coupe wtedy nie za bardzo pasuje wyciecie pod wydech jest bardziej przesuniete do srodka zderzaka (w prawdzie jedyna roznica miedzy zderzaczkiem compi a cabrio/coupe to wlasnie wyciecie pod wydech)AvantMan pisze: Mieśiąc temu na gieldzie w Lubine widziałem zderzak w bardzo dobrym stanie ale od s2 :mrgreen: Nie kupiłem bo niewiedziałem czy będzie pasował :?: (cena to 380zl)
king86 pisze:(w prawdzie jedyna roznica miedzy zderzaczkiem compi a cabrio/coupe to wlasnie wyciecie pod wydech)
Z tymi fotelami mnie zaskoczyłeś nie wiedziałem ,że mam na pokładzie ori kubełki recaro :shock: Ale jak są to spoko :mrgreen: Cała instalacja do podgrzewania foteli była już zainstalowana tylko przycisków na konsoli nie było ale dokupiłem je i wszystko ładnie podłączyłemUFOtm pisze: to nie sa standartowe fotele tylko najlepsze kubelki recaro orginalnie pakowane do audi 80 fajnie ze sa tez podgrzewane , czy miales juz wyprowadzona uinstalacje pod ogrzewane fotele czy sam prowadziles ... kolor to mistrzostwo designerow i napoisz koniecznie ile plynu ciagna spryskiwacze reflektorow przy jednorazowym uzyciu ( info potrzebne do porownania z vw passatem ), azevy tez masz wyczesane a jak chcesz idealny i bardzo dobrej jakosci odlew zderzaka competition za 600pln to pisz do mnie na priva smialo.
normalnie kopara mi opadła :lol: to po jakiego grzyba tyle przepłacałem za zderzak <rotfl2> <pijak>king86 pisze:jezeli byl od coupe wtedy nie za bardzo pasuje wyciecie pod wydech jest bardziej przesuniete do srodka zderzaka (w prawdzie jedyna roznica miedzy zderzaczkiem compi a cabrio/coupe to wlasnie wyciecie pod wydech)
UFOtm pisze:najpierw przestudiuj oba tyly w tych autach aby takie wnioski oglaszac publicznie na forum, albowiem krzywizny obu tych aut sa zupelnie inne dlatego tez z racji konstrukcji nie pasuja zamiennnie te dwa typy zderzakow...pozdrawiam