Oofol pisze:Albo po prostu niedaleko pieca wywierć dziurkę 6mm od góry włóż śrubkę a od dołu kabel w konektorze, podkładkę i skręć śrubką - notabene najpierw oczyść blachę z farby przynajmniej od strony konektora.
masz na myśli tą blachę pod półką??jakoś nie jestem przekonany w 100 % ponieważ jest to jak ja to nazywam element dołączony do karoserii... na to samo mi wyjdzie jak przykręcę kawałek blachy od śruby przy pasach w stronę pieca skrócę w ten sposób drogę dla kabla; choć szczerze mówiąc to bardzo wygodny i prosty pomysł więc może ktoś sie wypowie jeszcze czy popiera takie rozwiązanie?
[ Dodano: 2008-07-21, 20:55 ]
to jak moze byc masa z tej blaszanej półki :?:
bo już prace przeniosły się do tyłu przód juz podłączony tylko czeka na prąd :mrgreen:
jeśli chodzi o masę z pasów to musiałbym sporo rozwiercać konektor żeby wszedł mi w śrubę aż nie wiem czy coś by z niego zostało... :lol:
a kabla mam tylko metr i rzeczywiście najwygodniej było by mi od tej blachy pociągnąć, tylko pytanie czy tam bedzie dobra masa? to jest blacha zamocowana do budy za pomocą chyba zgrzewów wiec wydaję sie ze powinno być dobrze.
Poradźcie
[ Dodano: 2008-08-02, 21:02 ]
no witam Kolegów po czasie już jestem po montażu już jakiś czas temu teraz prace przenoszą sie do bagażnika a więc jak sie łatwo domyśleć... skrzynia i wzmacniacz do niej. czekam na rady, sugestie, przykłady itp
Niebawem po zamontowaniu skrzyni podsumowanie całości pracy