Przy Alpine'a wyświetlacz też jest bardzo czytelny w słoneczne dni, do tego jest możliwość ustawienia kontrastu wyświetlacza, kilka ustawień dźwięku w tym filtra górnoprzepustowego, dwa kolory podświetlenia, możliwość podłączenia iPoda i USB.
Postaram się wrzucić jakieś zdjęcia dla porównania z Pioneerem, gdyby ktoś rozważał zakup Alpine'a <ok>
[ Dodano: 2008-07-08, 21:32 ]
Jak pisałem wyżej, wrzucam kilka fotek dla porównania. Nie są zbyt dobrej jakości bo to tylko zdjęcia z telefonu, ale chodzi o pogląd 8-)
Radio - opinie, wybor
..na dniach dostane wyplateee wiec chyba jednak kupie Pioneerka,tylko kurcze jeszcze obecnego Pioneerka nie sprzedalem viewtopic.php?t=18121 , a musialbym go sprzedac ..i wlasnie bym zakupil Pioneerka bo kolorysttcznie pasuje i jakosciowo tez jest mysle dobry, ...oraz cos w bagaznik musialbym zrobic ..bo glosniki juz zrobione są kiedys byl temat o tym..takze tez nie nie wiem co by w bagaznik wlozyc..czy tez moze jak mam zestaw Phonocar w tylnych drzwiach to moze Phonocara w skrzynie i baganizk,... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/20a ... 9295a.html a to zdjecie glosnikow w tylnych drzwiach 16 cm phonocary oraz tweery phonocara..
-
- Forum Audi 80
Mialem juz pare Pionkow ale zaden nie zagral mi tak jak Alpinka.
Dlatego moge polecic ci kolego taki sprzecik bo Alpine jest THE BEST. Dzwiek jest naprawde czysty i WYRAZISTY.
Pewnie zaraz beda sie burzyc wlasciciele sonowek o tym co napisze ponizej, ale przetrzyjcie oczy: Sony to szumowina !!! Jaklosc dzwieku mnie nie podnieca i niczym nie zachwyca.
Kenwood - nie mam o tym sprzecie zdania ale plasuje go ponizej JVC
Dlatego moge polecic ci kolego taki sprzecik bo Alpine jest THE BEST. Dzwiek jest naprawde czysty i WYRAZISTY.
Pewnie zaraz beda sie burzyc wlasciciele sonowek o tym co napisze ponizej, ale przetrzyjcie oczy: Sony to szumowina !!! Jaklosc dzwieku mnie nie podnieca i niczym nie zachwyca.
Kenwood - nie mam o tym sprzecie zdania ale plasuje go ponizej JVC
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kierujac sie parametrami wybral bym Sony, ale kirujac sie doswiadczeniem Kenwooda i to ten model
http://kenwood.de/products/car/receiver ... U/details/
http://kenwood.de/products/car/receiver ... U/details/
Zgadzam się z kolegą . Sam mam model wyższy, bo CDA-9886R, ale generalnie różni się to przede wszystkim wyświetlaczem BioLite (najprawdopodobniej OLED), który po prostu jest genialny (nieważne jak mocno operuje słońce, wyświetlacz jest zawsze bardzo czytelny).gniado pisze:Ja ostatnio zmieniłem radyjko w mojej Niuni na Alpine CDA - 9884 i także muszę powiedzieć że nawet na oryginalnych 10cm głośnikach wszystko brzmi ładnie i czysto. Polecam Alpine. I prezentuje się z czerwonym podświetleniem bardzo dobrze (fotki w topicu o Audiance)
Do tego Hertz ESK 165-2 w taschkach i (tymczasowo) wzmak Tonsila (trochę kiepski, ale musi to póki co wystarczyć). Dźwięk już jest bardzo dobry, a jeszcze czeka mnie wygłuszenie drzwi.