[ALL] szampon
[ALL] szampon
Czy znacie jakiś dobry szampon po którym naprawdę nie zostają białe kropki po wodzie i nie trzeba na sucho wycierać??
Co myślicie o tym i czy ktoś to testował: http://allegro.pl/item384756648_szampon ... logia.html
mam tej firmy mleczko do renowacji i wosk (uważam za jeden z najlepszych choć cena 60zł poraża :shock: )
Co myślicie o tym i czy ktoś to testował: http://allegro.pl/item384756648_szampon ... logia.html
mam tej firmy mleczko do renowacji i wosk (uważam za jeden z najlepszych choć cena 60zł poraża :shock: )
http://moto.allegro.pl/item392746772_t_ ... atis_.html
spobuj tego, umyj autko dobrze, pozniej wyczysc tą pastą i bedzie blysk, przy nastepnych myciach nie bedziesz mial problemu ze sladami po wodzie, przynajmniej ja nie mam, pomimo ze mam biale auto to polysk jest swietny, nawet sie nie spodziewalem za tak bedze i wszytskie rysy usuwa, raz na 2 miesiace wystarczy tym przejechac
pozdro!!
spobuj tego, umyj autko dobrze, pozniej wyczysc tą pastą i bedzie blysk, przy nastepnych myciach nie bedziesz mial problemu ze sladami po wodzie, przynajmniej ja nie mam, pomimo ze mam biale auto to polysk jest swietny, nawet sie nie spodziewalem za tak bedze i wszytskie rysy usuwa, raz na 2 miesiace wystarczy tym przejechac
pozdro!!
ja woskuje dwoma dobrymi woskami, używałem tych i są dobre ale na pewno nie lepsze Turtle WAX, raz na 3 miechy mleczkiem do renowacji i co 2-3 tygodnie woskiem o głębokim połysku i tak zostają . W filtry się nie będę bawił to już wole dalej jechać szmatą .spobuj tego, umyj autko dobrze, pozniej wyczysc tą pastą i bedzie blysk, przy nastepnych myciach nie bedziesz mial problemu ze sladami po wodzie, przynajmniej ja nie mam, pomimo ze mam biale auto to polysk jest swietny, nawet sie nie spodziewalem za tak bedze i wszytskie rysy usuwa, raz na 2 miesiace wystarczy tym przejechac
Założyłem ten topic tylko żeby się dowiedzieć czy jest jakiś taki preparat. Kiedyś reklamowali dura shine ale coś czuje że to pic na wode :evil: (TV market :evil: )
-
- Forum Audi 80
Ja proponuję kupić w sklepie krótką wycieraczkę samochodową i zaraz po spłukaniu samochodu przejechać nią po lakierze zaczynając od dachu, poprzez czyby, maskę i boki. Wycieraczka samochodowa nie rysuje lakieru a woda schodzi natychmiast i nie zostają zacieki. Wycieraczką zrobisz to szybciej niż szmatką, której można za to użyć do powycierania w różnych zakamarkach. Też się kiedyś męczyłem z zaciekami a obecnie zero problemów. Skuteczność widać na brązowym passacie mojego ojca - tam widać każdy zaciek a po użyciu wycieraczki - perfekcja Nie polecam natomiast tych plastikowych syfów z rączką i twardą gumą, sprzedawanych w sklepach. Taka twarda guma na pewno dobrze na lakier nie wpłynie.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Ja nieraz jak nie mam czasu to autko myję samom wodą tylko że myjką ciśnieniwą z zamontowaną lancą i zero kropek a woda w moim regionie jest bardzo kiepska po prostu masakra pralka do wymiany co dwa lata :-> Więc może kup dobrą myjkę ciśnieniową np jakiegoś Karchera i ciesz się z pięknie umytej audiczki <ok>
Pozdro
Pozdro