witam mam problem swego czasu walczylem z zawieszeniem najpierw wymienilem tuleje wachaczy, tuleje wózka, poduszke amora łożysko amora łacznik stabilizatora i nadal coś puka z prawej strony po wjechanie w male dziury pukniecie jest gluche.
czy moze to byc łacznik stabilizatora bo szczeze mowiac kupilem najtanszy polska techika fakt ze luzu nie ma wszystkie inne czesci to febi
[1z b4] stuki zawieszenia
Mam to samo.Tuleje na wahaczach Boge,tyle że jakieś miękkie.Wystarczy lekko łapką podważyyć wahacz od dołu i chodzi sobie,ale tylko wzdłuż śruby.Po podniesieniu auta koło po lekkim kopnięciu jakby sprężynuje na boki.Jazda też jest dziwna-jakby uciekał.Pytanie-słaba firma tulejek,czy są już uszkodzone?(zrobiome na nich jakieś 700km)
-
- Forum Audi 80
Raz miałem przyjemność założyć tuleje wahacza trw-lucas i powiem wam, że tylko po zamontowaniu wahacza od razu można było je wymieniać na drugie. Miękkie jak cholera. Teraz cokolwiek kupuję to tylko oryginał w ASO. Np tuleja ok 80zł/szt a jakość i trwałość nieporównywalna. Tymbardziej, że nie mam czasu siedzieć na okrągło od autkiem