witam
obecnie mam felgi 15" i do tego oponki 195/60, wszystko pięknie wygląda, tylko jak zapakują się 2, a już niemówię o 3 osobach z tyłu, to drze mi po zderzaku. Moje pytanie, jakie opony najlepiej pasują do felg 15"? Kolega mówił, że najlepiej dać w tym momencie 195/55, wtedy szparka by się zwiększyła. Felg niechcę wymieniać bo niecały tydzień temu je pomalowałem i żal mi ich a wyglądają super i pasują mi do Sreberka Drugie pytanie, chciałbym go trochę utwardzić z tyłu. I tak muszę wymienić amortyzatory, przy okazji wymienił bym sprężyny na nowe i twardsze. I tutaj pytanie: może ktoś polecić jakieś sprężyny i amortyzatory?
mieszkam na Woli, niedaleko Tychów, i tutaj będzie trzecie pytanie, nie zna ktoś może dobrego mechanika który robi z Audi i jest gdzieś na śląsku lub w małopolsce?
milego dnia
[B3 AAD] Jakie opony, sprężyny i amortyzatory?
Witam nie bede zakłada nowego tematu napisze tu.A mam problem z zawieszenie a mianowicie znalazłem takie zawieszenie: http://moto.allegro.pl/it...i_80_b3_b4.html ponoć bardzo dobra firma ale z tego co czytałem to b4 i b3 maja inne sprężyny i amory proszę o po pomoc czy będzie pasowało do b3.